0 oy
318 göst.
Doğum kategorisinde (88 puan)
Merhaba hanımlar bebeğime hangi marka şampuan pişik kremi bebe yağı kullanacağıma karar veremiyorum sizler neler kullanıyorsunuz? 
Gebelik haftası 26+5

11 Cevap

+1 oy
(326 puan)
Ben mustela almıştım setini içinde kremi yağı vücut losyonu şampuanı vardı çantasıyla satılıyordu çantası da hala kullanıyorum bişeyler saklamak için. İçeriği temiz biraz pahalı ama temiz içerikli yine de bi araştır canım mühendisinoğlu diye bi sayfa var instagramda ordan içeriği temiz ürünleri görebilirsin bi göz at derim 
-Reklam-
+1 oy
(178 puan)
Ben yeşil anneden aldım ürünleri doğal ürünler Dalin falan tercih etmiyorum onların hepsi paraben clc içeriyor 
0 oy
(1,244 puan)
Dalin saclarini sertlestirdi. Ama unibaby cok iyi geldi. Pisik kremi olarak da Sebamed kullandik
0 oy
(337 puan)
Tabiki de dalin
(6,101 puan)
Hayır Dalin içeriği hiç temiz değil. Dalin eskisi gibi değil hiç. Araştırın biraz. Çinko da var petrol de...
(337 puan)
Yani oğlumda onu kullandım 4 sene boyunca şimdi yeniden hangisini kullanırım bilmiyorum
0 oy
(11 puan)
Ecowell aldım şampuanda içeriği temiz ve yağı da aynı marka, pişik kremi de trubaby aldım, ek olarak babys Green marka deterjan aldım. Hepsinin içeriği temiz, çok araştırdım. Rabbim nasip ederse doğunca kullanacağım hayırlısıyla. 
0 oy
(490 puan)
Ben kuzenimin tavsiyesi üzerine unibaby şampuan ve yağını aldım. Pişik için organik vazelin aldım. 3tane oğlu var ve gerçekten herkes ondan tavsiye alıyor işe yariyor bende ona danıştım. Unibaby katkı maddesi yok vazelinde eczaneden temin edebilirsiniz marketlerdeki organik olmuyor.
0 oy
(623 puan)
Ben Dalin aldım bez olarak da bimde Jenny baby yeni doğan iki paket bir yaş bir paket aldım bebek yağı kullanabilir miyim bilmiyorum yaz bebişi olucak pişik kremi de sudokrem almayı düşünüyorum bir de dün kuzenim naturalive baby diye bir krem attı onu bir araştırıcam çamaşır deterjanı da ya Dalin ya unibaby ya da e bebekden alıcam.
(207 puan)
Hiçbirinin içeriği temiz değil maalesef iyilik yapayım derken kötülük oluyor bebeklerimiz için iyice araştırıp öyle alın şampuanı deterjanı vs.
(623 puan)
Ya ilk gebeligim ve bilmiyordum napıcam şimdi siz ne önerirsiniz
0 oy
(176 puan)
Mustela nin sampuanini kulaniyorum suco crem olrkta psik kremi  bebek yagi kulanmyrm onun yrne sebamedn vucud losyonunu kulanyorm dhaa iyi ve temiz
0 oy
(172 puan)
Baby's green markası aldım temiz içerikli olduğu için 
0 oy
(984 puan)
Dalin aldım canım bez olarak Sleepy pişik kremi olarak sdokrem Vücut yağı ve losyonu olarak Johnson's Baby bed time serisi çok iyi bebekleri rahatlatıyor hatta bir adet şampuan bile almayı düşünüyorum bu seriden bebek ysğı ve losyon da alıcam birde sabunları var bunun
(6,101 puan)
Bacım yavaş ol canını istemedik zararlı ürün almışsın dedim. Bana ne ne alırsan al ne sürersen sür. Kanser dediğimiz şey de zaten 3 ayda olmuyor. Yavruların şimdi sağlıklı ama yetişkin olduklarında vücutlarında bir sürü zararlı kimyasal yerleşmiş olacak. Hiç bakmadan araştırma yapmadan almışsın. Ben kendime bile üste para verseler JB almam, Dalin almam. Sen küçücük bebeğe almışsın. Bilmiyorsan öğren. Tribini de git ötede at. Eleştiri alınca ağlayacaksan yazma böyle yerlerde.
(984 puan)
Ağlamadım yanlız farkındaysan bu kadar tenine değmesi ise hamilelikte yenilen içilen şeyler ne olacak sen bebeğin için araştırmanı yap ben kendim yaparım kendi bebeğim için eleştri değil bu annelik sorgulamadır kusura bakma orda da insanlar durmalı kimse kimsenin anneliğini eleştiremez ilk başta da dediğim gibi ben öyle uygun gördüm aldım bu lafı bilmiyorsan öğren senin bebeğini doğırmadım ya da senin bebeğini taşımıyorum o yüzden sanane benim bebeğime aldığım ürünlerden
(6,101 puan)
Of, önce Türkçe öğren yahu. Yanlız ne.
(984 puan)
Şimdi de buna mı taktın
(6,101 puan)
Takıntılı değilim çok şükür, ancak bana akıl verenin de benden çok aklı bilgisi olsun isterim. Böyle belirgin bir kulvar farkı var. Yanlız yazan biriyle olmaz. Yok :))
0 oy
(52 puan)
Ben mustela almıştım fakat şuanki bilgim olsa incia alırdım onun içeriği daha temiz 

648,040 soru

3,415,991 cevap

4,246,466 yorum

183,167 üye

...