0 oy
341 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (82 puan)

Hanımlar merhabalar, miniğime küvet seti alcagım ancak katlanabilir mi alsam yoksa diğerlerinden mi bilemedim hangisi daha kullanışlı olur kullananlar yorum yaparlarsa çok sevinirim. Aceba katlanabilirler ilerleyen süreçlerde katlanır kısımlarından sıkıntı çıkarır mı yada ne bilim kovasına su falan konulduğunda bükülebilir mi?:)

6 Cevap

0 oy
(145 puan)
Brn katlanır aldim ama katlama yerleri bir süre sonra yıpranır galiba.Banyom küçük olduğu için katlanır aldım 
(82 puan)
Net olduğun için teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(2,611 puan)
Sirf bu sıkıntısı yüzünden klâsik olanlardan aldim ben 
(82 puan)
Bende o zaman klasik mi alsam napsam :)
0 oy
Normal ucuzundan bir tane aldim. 8 aydan sonra pek gerek kalmadi. Ayaklanıp durmaya başlayınca destekle kendim yıkamaya başladım. 

Annemlerde normal leğen bile yetmisti :) 
(82 puan)
Anladım canım benim ilk gebeliğim o yüzden pek bilmiyorum
Ayakta durmaya baslayinca bosa yer kaoladi sadece öyle kullanmadim. Arada kakali bezleri islatmak için kullaniyirum. Oyle pahali birseye gerek yok. İnemli olan ayri kovasi ve nisapa derler bizde onlar olmasi
0 oy
(65 puan)
Katlanır aldım küçük gelir sanmıştım ama gayet büyük ve güzeldi kovası ve maşrafası da büyüktü hem yerde kaplamıyor kesinlikle tavsiye edıyırum dıger plastik küvetlerde bi yerden sonra nereye koyucam derdi oluyor katlanmıyor çirkin bi görüntü oluyor 
0 oy
(28 puan)
Ben almayı düşünmüyorum onunla duşa girip yıkarım diye düşündüm. Bir de ilk 2 ay arkadaşım bildiğiniz banyonun lavabosunda yikadi :) o da çok pratik olmuş hatta onu öneriyor. 
(120 puan)
Ağlayıp durmayıp kendini geri atar en başlarda. 6,7 aydan sonra kucağa alma başlıyor ki yine olmuyor kayıyor su yüzünden kucakta.
(82 puan)
Kayıp düşer nasıl onla duşa gireceksiniz ki
(4,541 puan)
Çok riskli geldi bana, gözümde canlandıramadım bile :)
(34 puan)
Bebek banyo oturaklari var e bebekte (yatar pozisyonda oluyor bebek)bende ondan almayı düşünüyorum. İlk gebeligimde düz küvet seti almıştım. Bunda o oturaktan alıp bir süre küvet içinde sonra da banyo içine koyup bebeğimi ona yatırıp yıkamayı düşünüyorum. Tabi nasıl olur o zaman görücem. Şu an bı fikrim yok :)
0 oy
(183 puan)
Katlanır şeyden adım daha az yer kaplıyor. Kullanışlı geldi bana göre. Diğerlerine göre 
(70 puan)
Benimde ev küçük katlanır aldim daha kullanmadik kuvet dolabin icinde maşrapa kova cekmecede şuan digerinden alsam nereye koycaktım ortada kalacaktı. Senelerce kullanilmayacak sağlamlık aramamak lazım. Lolonsta 200 e aldm küveti digerleride hemen hemen aynı para zaten.
(70 puan)
Benimde ev küçük katlanır aldim daha kullanmadık küvet dolabın icinde maşrapa kova çekmecede şuan diğerinden alsam nereye koycaktım ortada kalacaktı. Senelerce kullanılmayacak çok ta sağlamlık aramamak lazım. Lolonstan 200 e aldm küveti diğerleri de hemen hemen aynı para zaten.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 219 göst.
27 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Btgl_41 (141 puan) sordu
0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
14 cevap 536 göst.

648,315 soru

3,417,212 cevap

4,247,949 yorum

183,264 üye

...