0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (122 puan)
kapalı

Hanımlar merhaba benim ismim Hatice. Senelerdir bu platformu kullanıyorum 3 tane oğlum var 2 bebek kaybim var erken doğum ve düşük. . Çok fazla bilgim var. Tabi ki doktor değilim ama hem hamilelik hakkında hemde çocuk bakma hakkında fazla bilgiye sahibim.. çok uzun süredir buraya giremiyordum şöyle bı göz gezdirdim sorduğunuz tüm soruların cevaplarını biliyorum. Ve zaten ben bu tarz sorular için bı kanal açtım yeni anne olanlar ve bebek bakımı hakkında. Youtubeyle ilgilenicem diye çok buraya giremiyordum ama eğer sormak istedginiz sorularınız olursa kanalımdan sorabilirsiniz. Öksürük nasıl kesilir burun nasıl açılır sünnet nasıl yapılır gaz masası nasıl yapılır nasıl gaz çıkarılır vs tüm bu sorular için videolarım var. Girip bakmanızı tavsiye ederim. Ve o videoların altına yazarsanız da hemen görüp cvp veririm.. kanalimin adı tecrübeli anne... Dilerim en güzel en sağlıklı şekilde yetirstiriris evlatlarımızı inşallah :)

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(1 puan)
Merhaba  bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum  erkek bebek gibi  hissediyorum 18 haftalık doktor lar belli değil diyor cinsiyetine sizden erkek bebek hamileliginizi nasıl geçtiğini sorabilirmiyim ne gibi değişiklikler oldu.
-Reklam-

654,794 soru

3,441,918 cevap

4,275,980 yorum

184,996 üye

...