0 oy
132 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
kapalı
34 haftalik hamileyim. Legen ve kalça kemiğinde asiri ağrı var. Tuvalete 6-7 kere kalktim. 12 den 6 y kadar. Uykusuzluktan iyice kotu oldum. Belimde bacağımda karnımda ağrı. Ne yapacağım bilmiyorum. Parol alsam biraz da olsa yardımcı olur mu. Doktora gitmeli miyim. Bebeği etkikiyo muyum.
Gebelik haftası 34+0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(206 puan)
Canım bende 35+4 o ağrı bende de var. Sol bacağımı kaldıramıyorum artık, yürürken sürüklüyorum resmen. Tuvalet meseleside aynı. Gece gündüz sürekli tuvalete gidiyorum. Gece yatmadan yarım saat önce parol içiyorum o sayede ağrılarım hafifliyor rahat edebiliyorum. Dün kontrolüm vardı doktoruma da sordum içebilirsin dedi. Sağlıkla kucaklarımıza alalım. 
(37 puan)
Amin inşallah.  Artık doğsun da en azından kendi sağlığımızı bilemem. Çocuğa nasio olsa bakarız ‍♀️
(242 puan)
Ay ne güzel ilaç içebiliyorsunuz ben 27 haftadayım ama şimdiden başladım bu ağrılara uykusuzluklara gece oda zifiri karanlık yine uyuyamıyorum yatakta dönmekde de zorlanıyorum uyumak için dua ediyorum ama nafile saat 5 gibi anca dalabiliyorum birde ben ağız yoluyla ilaç kullanamıyorum bütün ağrıları çekiyorum ilaçtan 15 yaşındayken tiksindim o gün bu gündür ağzıma koyamıyorum herşey damar yolundan veya gıdalarla alıyorum eşim diyor hatta kendine işkence etme parol iç bir tane ama yok elimde değil sizinkiler az kalmış ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah
(206 puan)
Benim ağrılarım da o haftalarda başladı ama dayanabiliyordum. Evimin her işini tek başıma yapabiliyordum. Son 2 haftadır çok ağırlaştım. Bir toz almak bile çok fazla yoruyor.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

650,891 soru

3,426,805 cevap

4,259,260 yorum

183,962 üye

...