0 oy
257 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
Bolu kadın doğumda doğum yapanlar memnun kaldı mı çok kararsızım cağsu da mı devlet mi doğum yapsam ilk doğumum 

5 Cevap

0 oy
(611 puan)
Araştırmadan memnun kalanları duydum. Diğer iki hastane hakkında da bilgim yok
-Reklam-
0 oy
(85 puan)
Devlet hastanesinden genel anlamda memnunlar doktorları çok ilgili bende bir kaç kez gittim kontrole başka şehirde yaşamama rağmen boluya geldiğinde göründüm buraya göre çok iyiler ve mezuniyetleri de genelde İstanbuldaki üniversiteler bana güven verdiler açıkçası. Batuhan bey Bekir bey ve Dilara hanım çok iyiler.
0 oy
(2,572 puan)
Boluda yaşıyorum ve 3 kontrolümüde çağsuda yaptırdım ve nedense hic memnun kalamadım çok övdükleri ömür beye gittim ama birşey soramıyorum ki bakıyo ultrasonla sonra bişeyler söylüyo 11+5 Haftamda gittiğimde tam cinsiyet hakkında bilginiz varmı diye soracaktım ultrason esnasında cinsiyet dememle yüzüme bile bakmadan 14. Haftadan önce öğrenemezsin dedi geçti sonra zaten kalktı bi iki vitamin yazdı gönderdi en azindan insan güler yüzle daha erken göremeyiz felan diyebilirdi. Bugün devlette randevum var nasipse öğleden sonra gidicem izzet baysala ilk hamilelik haberimide orda almıştım gittiğim doktor güler yüzlüydü erkekti simdi Necla diye bir bayandan aldım randevu umarım memnun kalırım 15 haftalığım bugün cinsiyetini sorucam umarim cevabini olumlu veya olumsuz iyimser güler yüzle verir ve eğer memnun kalırsam her zaman bu doktora gidicem bakalım umarım memnun kalırım hastaneden dönünce burada paylaşırım düşüncelerimi ama şunuda söyleyeyim burda yasayan herkes özelden çok devletteki doktorları beğeniyo daha güler yüzlü daha ilgili olduklarını söylüyorlar umarım öyle olur :)
(85 puan)
Canım moralini bozmak istemem ama Necla hanım biraz değişik bazen çok iyi davranıyor bazen çok değişik. Tavsiyem onun dışında Dilara Batuhan ve Bekir bey bunlar çok iyi. Eğer sonraki randevularınızi alırsanız devletten bu doktorları deneyin derim. Kesinlikle size katılıyorum devlettekiler çok iyi.
(2,572 puan)
Ay şuan beni aydınlattığın için gercekten cok teşekkür ederim bugün Necla hanımdan başka randevu alabileceğim doktor yoktu ama bugünden sonra yani diğer ay inşallah tekrar gittigimde mutlaka bu doktorlardan birini deneyeceğim çok teşekkür ederim :) Bide hazır cevap yazmışken bir sorum olsun bari ayrica post açmayayım bugün tam 15 haftalık oldum acaba doktor cinsiyetini söyler mi acabaa
(85 puan)
Bende 14 +5 de boludaydim normalde İstanbul'da yaşıyorum Dilara hanıma sordum görmeye çalıştı ama net değil dedi. Şuan 17 +5 haftaligim yeni kontrol oldum burda fakat kendini göstermeyen bir bebişim var doktor çok uğraştı karnımı salladı falan ama bacaklarını bir türlü açtırmadı. Sen inşallah öğrenirsin canım görürse söyler bence.:)
(2,572 puan)
Ayy inşallah söyler yaa bide inşallah kendini gösterir bebeğim ilk bebeğim ilk gebeliğim insan çok heyecan yapıyo ve nerdeyse cinsiyet icin haftada 1 gidesim var yani o derece :D tabi sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah :))
(85 puan)
Benimde ilk gebeliğim canım bende aynı heyecanı yaşıyorum inşallah 32.haftada doğum iznine ayrılıp boluya geleceğim doğumu bolu devlet Hastanesi'nde yapmak istiyorum . Bebişlerimizide umarım kendini gösterir :))
(2,572 puan)
Valla benimde tercihim Rabbimde nasip ederse devlet hastanesi. Özele boş para veriyor eşim kontrol yüzünden ve her gittiğimizde sadece bebegimizin boyuna gelisimine bakıp yolluyorlar birsey soramiyoruz birsey diyemiyoruz dinlemiyolar zaten drek kalk git işin bitti der gibi bi ifadeleri var ve birsey sordugunda ilk cevaplari bidahaki kontrolunde bakarız, inceleriz vs. vs. yani illa söylemiyoki bidaha kontrole gidelim para verelim diye valla hiç sevmedim bu fatma hatundakileride çagsudakileride o yüzden artık tercihim devlet :) Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah :))
(85 puan)
Aynen canım ömür beyde kadın doğumda çok ilgiliydi özele geçince herkes değişiyor bence bolu devlet açısından çok şanslı buradakiler yüzüne bile bakmıyor bazıları inşallah sağ salim alırız bebisleri kucağımıza:) söylerse cinsiyet yaz posta canım merak ettim.
(2,572 puan)
instagrama post atmıştım özel hastane doktor önerisi diye bi ton kişi ömür beyi övdüler ona git dediler bende onları dinledim gittim hatta 3 kontrolümüde ömür beye yaptirdim fakat hiç memnun kalmadım ilgisini alakasını beğenmedim o da sırf bakmak icin bakıp rutin kontrol yani sonra soru bile sormama izin vermeden siradaki hastayı çağırıyodu ve çevremdekiler devletteyken cok iyidi özele geçince değişti niye gittin felan demeye başladılar ki çok haklılar hiç memnun kalmadım çünkü bundan sonraki durağım hep devlet o doktor olmazsa başka doktor o olmazsa bi başka doktor derken doğru doktoru içime sinen ilgisini alakasını beğendiğim doktoru bulurum inşallah :) olur canım öğlen 14.30 da randevum ben mudurnuda oturuyorum eşim ormanda memur bolu 45 dk uzaklikta buraya ondan saat 1 bucuga yakin cikariz yola Rabbim nasip ederse öğrenirsem hemen yazıcam buraya :))
(85 puan)
İyi yapmışsın canım en iyisi devlet hastanesi kesinlikle kaymakam eşleri falan hep devlette doğum yaptı doktorları çok iyi diye  bende normalde boluyuyum istanbulda görevli eşim ama sık sık geliyoruz . inşallah öğrenirsin canım :)
(2,572 puan)
Bende mudurnuda oturuyorum eşim ormanda memur bolu 45 dk uzaklikta buraya sadece aslen Antalyalıyım tabi gelin olarak geldim buraya :) inşallah öğrenirim çok heyecanlıyım
(85 puan)
İnşallah canım . İkili test yaptırdın mı bazen orda da yorum yapiyorlar
(2,572 puan)
Hayır yaptırmadım kendi isteğimle ve kendi isteğimle 3lü testide yaptırmıcam ne gelirse Rabbimden dedim akışına bıraktım nasipte ne varsa o :) Rabbim sağ salim yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)
(85 puan)
İyi yapmışsın canım tabiki ne gelirse Allah'tan amin inşallah canım
(2,572 puan)
Birdaha Necla hanıma gitmeyeceğim ne çocuğumu gosterdi bana ne dogru duzgun ultrason verdi ne de cocuk hakkinda bilgi... kimseyede tavsiye etmiyorum
(85 puan)
Aynen canım moralini bozmak istememiştim ama en gicigi o bugün randevular açılmıştı Batuhan alsaydin keşke pazartesi vardı canım Dilara da da vardı.
(85 puan)
Gidebileceğin en son doktor o canım mecbur kalınirsa ya da çünkü hep boş az hastası var memnun olan çok az
(2,572 puan)
Ben en son odadan ciktigimda o kadar sinirliydim ki eşime dedim hemen gidelim yoksa ben bu kadını boğcam. Moralimi bozmak icin elinden geleni yapti resmen ultrasondan bakamadim bebegime gostermedi kendisine cevirdi ekrani kalp atisini dinletiyim dedi 2 saniyelik acti kapatti yeter bu kadar dedi sonra cinsiyet dedim bana bi bakis atti napican sen cinsiyetini dedi sen cinsiyet ogrenmeyemi geldin buraya cocugunun sagligini merak et sen dedi. Bide ilk odaya girdigimde ne sikayetin vardi dedi dedim ki bebegimin gelisimine baktiricaktim ama dedim bana bi bakis attı dediği lafa bakın "neden hamile misin" bu laftan sonra başladı hücrelerim ona zıplamaya zatenn birdaha asla asla gitmicem o doktora.
(85 puan)
Kesinlikle gitme canım bende İstanbul'da aynı muameleyi gördüm ki daha 7 haftalıkti kalp atışını bile dinletmedi. Sonra geldim boluya Batuhan beye kalp atışı için ses kaydı yapabilir miyim dedim yok dedi video çek ben anlatırım cidden bana detaylı anlatım video çektirdi canım çokta ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim.
(2,572 puan)
Cumartesi günü özele gidicem malesef randeculari yoktu insallah ozelde cinsiyetini gorebilirim cinsiyetini gostermese bile bebiş en azindan sağlıklı oldugunu bile görsem yeter bana bebegimi gostermedi bana Necla doktor ekranida kendine cevirdi ama ozelde hem karsida hem doktorun onunde ultrason oldugu ekrani oldugu icin bebegimi gorebiliyorum 4 boyutluda gosteriyo bana bebegimi normalde daha gecen gittim bi hafta sonra yine ultrasona girmem ama bebegimi goremedigim icin cok merak ediyorum sagliginida merak ediyorum en azindan icim rahatlasin bida da zaten doktora sorucam ne zaman gelmeliyim diye o kesin 1 ay sonra dicek şuan 16 haftalığım ona gore insallah randevu bulursam devlete giderim canım :)
(85 puan)
Anladım canım insan dayanamıyor görmek istiyor seni çok iyi anlıyorum bende İstanbul'da öyle çok doktora denk geldim malesef. Bende renkli ultrason doopler için ayın sonunda gidicem ama cinsiyeti öğrenemedim göstermiyor 2 hafta oldu tekrar mı gitsem diyorum dayanamayacagım tekrar bir daha gideceğim galiba:)))
(2,572 puan)
Şu cinsiyeti ogrensem rahatlicam bende ama bi öğrenemedim aslında bu Necla doktora gittigimde bebeğimim pozisyonu gayet uygundu cinsiyet icin 15. Haftamda gittim bacakları felan acikti görebildiğim kadar ama bana söylemek yerine tersledi malesef napican bebeginin cinsiyetini felan dedi sen sagligini merak et bosver cinsiyetini dedi sanki ona kaldi bunu sorgulamak benim ilk gebeligim merak ediyorum yani tabikide kız veya erkek olması bisey degistirmiyo sağlıklı olsun bana yeter ama benim kızımmı olcak oğlummu onu merak ediyorum yani ona gore bisiyler almak istiyorum eminim benim gibi olan anne adayi cok vardir yani insallah bu gittiğimde öğrenebilirim cinsiyetini :)
(85 puan)
Aynen canım bende çok merak ediyorum . Bir şeyler bakıyorum ama alamıyorum:) ama göstermiyor bebiş 2 3 kere de kapattı çok uğraştı salladı falan ama yok göstermek istemedi bakalım hayırlısı ile zamanı gelince öğreniriz inşallah:)
(2,572 puan)
Genellikle kendini kapatan bebiş kız oluyor ama hadi hayırlısı inşallah öğrenirsen buraya yaz merakk ettim :))
(85 puan)
Tamam canım sende yaz öğrenince evet öyle diyorlar ama bakalım hayırlısı:)
(85 puan)
Canım ben bugün öğrendim 19 haftalık direkt prenses geliyor dedi bakalım demismezse prensesim geliyoruz:))) hiç tereddüt etmeden söyledi canım sana dediler mi :)
(2,572 puan)
Sağlıkla gelsin inşallah miniş :)) canım valla cumartesi günü gidicem kontrole işte özele umarım söylerlerr diye umuyorumm
(85 puan)
İnşallah canım baya hareketliydi bu sefer sabah bitter yemiştim 1 saate 30 dk önce baya fayda etti
(2,572 puan)
Bende bitter yicem bu sefer zaten çevremdekiler bitter yersen kesin gösterir diyor girmeden yarım saat önce falan yicem öyle gircem ay inşallah gösterir valla 17 haftalık olucam meraktan catlıcam daha öğrenemedim
(85 puan)
Bende 19 haftalıkken öğrendim inşallah öğrenirsin canım hafta sonu:))
(2,572 puan)
Valla çevremdeki herkes 12-13-14. Haftalarda öğrendi ben hala öğrenemedim inşallah bakalımm
(85 puan)
Evet benim arkadaşımda erken öğrendi ama benimki göstermedi:)
(2,572 puan)
Şükür ben de öğrendim bi kızım olcağını :))) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :))
(85 puan)
Ayy çok sevindim canım şuan çevremde en az 4 kişi kız bebise hamile galiba kız yılındayız :)) Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hangi doktora gittin.?
(2,572 puan)
Boludaki özel çağsu hastanesine Arzu Dede hanıma kimisi memnun kalıp kimisi kalmamış bu doktordan ama benle cok iyi ilgilendi cinsiyeti görmek icin elinden geleni yaptı ve çok fazla bilgi verdi ben sormadan. Ben yattim kendisi sorular sordu tavsiyeler verdi öneriler verdi ilaclarimi yazdi yani vitamin cok memnun kaldim valla. Ve evet bu sene kız senesiymiş Rabbim herkesin gönlüne göre versin benim çevremdede hem kız doğurup hem kıza hamile kalan çok kişi var :) sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :) ❤
(85 puan)
Amin canım inşallah çok sevindim memnun kalmama :) evet benimd eoyle çevrem hep kız ♥️
(2,572 puan)
Valla 4 doktor değistirdim ilk defa bu doktordan memnun kaldım inşallah da bu doktorlar devam edicem :))
(85 puan)
İnşallah canım evet doktor çok önemli. Şansina devlette gittiğin kişi en sıkıntısı hatta tek sıkıntısı:)
(16 puan)
Merhaba bolu.kadin dogumdami yaptiniz dogumunuzu benimde merak ettigim seyler var orda yaptjysaniz aydinlatirsanz cok sevinirim
(2,572 puan)
Valla canım sorunun üstünden 6 ay geçmiş uygulamaya yeni giriyorum bu zamana doğurmuş olabilirsiniz ama ben yinede söyleyeyim devlette doğum yaptım :))
0 oy
(223 puan)
Düzcede yasıyorum bende detaylı ultrason için bolu izzet baysala gitmiltim gercekten cok memnıiun kalmıstım sekreterinden tut dr kadar cok ilgiliydiler ama normal kontrollerimde düzce çagsuda oldu inan dr hiç memnun degildim bide boluda Fatma Hatun hastanesi var orayıda arastırabilirsin
(6 puan)
Her insan herkese aynı davranmayabiliyor belki size çok  ilgili alakalı davranacak bilemeyiz, belki çok mutlu bir günüdür :)
(2,572 puan)
Ay hadi inşallahhh dua ediyorum suann :))
(2,572 puan)
Malesef ki dediğiniz gibi cikti hic iyi bi doktor değil çok sert ve ilgisiz... ne cocugumu gosterdi ne dogru duzgun ultrason verdi ne de cocuk hakkinda bilgi... tek dedigi sey bebegin iyi cikabilirsin bu kadar cinsiyeti gorunuyomu diye sordum bana cinsiyet icin mi geldin buraya bosver cinsiyetini bebeginin sagligini merak et sen dedi kötü kalpli doktor...
(6 puan)
Üzülmeyin kafaya takılacak bir insan değil, dün moralinizi bozmak istemedim ama lakabı beton nejla. Oda öyle bir insan demek ki yapacak bir şey yok. Devlette Yıldırım bey de iyi Bekir beye sıra bulamazsaniz onada gidebilirsiniz. Ultrason fotoğrafı vermiyor yazıcı bozuk demişti bana da ..
(2,572 puan)
Ya sormayın odaya girdim ne sikayetiniz vardi dedi dedimki bebeğimin gelişimine bakicaktim sağlığına falan bana bi bakışı var dediği şey şu "niye hamile misin" yaww hamile olmasam niye bebegimin gelisimine baktiricam diyimm veya kontrole geldim diye niye yaniii kii karnimdan bunu anlamasi da lazimdi tabii onu gectim yat geliyorum ben dedi yattim ultrasonu kendine cevirdi hicbi sekilde bebegimi gostermedi bana kafami eğdikçe daha cok kendine cevirdi sonra cinsiyet dememe kalmadan napican sen cinsiyetini dedi cinsiyet ogrencegine bebeginin sagliggini merak et dedi sonra kalp atisini 2 saniyelik dinletti bu kadar yeter dedi sonra al sana vereyim bi tane ultrason resmi dedi hatira kalsin diye verdigi resmi görseniz bebeğim yan dönmüş ne eli ayagi düzgün görünüyo ne agzi burnu kii özel hastaneden aldigim ultrasonlar en azindan bin kat iyiydii ama ben bundaj sonra gittigim ozel hastaneye gitmeye devam edecegim en azindan gittigim doktor bebegimi.gosteriyo bak bu agzi burnu bu eli kolu bacagi diyo ve cok guzel 4 5 tane ultrason veriyo verdigim paraya degiyor en azindan...
Allah kimseyide o Necla doktora muhtaç eylemesin inşallah.
0 oy
(6 puan)
Devlet Hastanesi'nde normal doğum yapanlar çok memnunlar ebelerin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ben kendim Fatma hatuna Filiz hanıma gidiyorum . Ve çok memnunum. Merak edip sormak istediğim şeyleri daha ben sormadan söylüyor. Devlet Hastanesi'nde çok doktor değiştirdim hiç birinden memnun kalamadim soru soruyorum cevap alamıyorum . Bekir beyin çok iyi olduğunu biliyorum ama sıra bulmak mümkün değil . Nejla hanıma gitmemeni tavsiye ederim. 
(2,572 puan)
Filiz hanım keşke size davrandığı gibi bana davransaydı benim tercihimde o olabilirdi :) ve bugün Necla Hanıma randevum var ama necla hanımda kalacağımı düşünmüyorum bu yorumlardan sonra bekir beyi mutlaka deneyeceğim :) Başkasının postu ama kendime cevap alıyorum gibi sanki :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
4 Mayıs 2021 Doğum kategorisinde Umm (9 puan) sordu
0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Mart 2021 Doğum kategorisinde pinar_14 (21 puan) sordu
0 oy
0 cevap 26 göst.
3 Ocak Doğum kategorisinde Kakyuz (9 puan) sordu
0 oy
3 cevap 77 göst.
2 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif0991 (16 puan) sordu

656,616 soru

3,449,027 cevap

4,284,717 yorum

185,479 üye

...