0 oy
244 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
Bolu kadın doğumda doğum yapanlar memnun kaldı mı çok kararsızım cağsu da mı devlet mi doğum yapsam ilk doğumum 

5 Cevap

0 oy
(611 puan)
Araştırmadan memnun kalanları duydum. Diğer iki hastane hakkında da bilgim yok
-Reklam-
0 oy
(85 puan)
Devlet hastanesinden genel anlamda memnunlar doktorları çok ilgili bende bir kaç kez gittim kontrole başka şehirde yaşamama rağmen boluya geldiğinde göründüm buraya göre çok iyiler ve mezuniyetleri de genelde İstanbuldaki üniversiteler bana güven verdiler açıkçası. Batuhan bey Bekir bey ve Dilara hanım çok iyiler.
0 oy
(2,572 puan)
Boluda yaşıyorum ve 3 kontrolümüde çağsuda yaptırdım ve nedense hic memnun kalamadım çok övdükleri ömür beye gittim ama birşey soramıyorum ki bakıyo ultrasonla sonra bişeyler söylüyo 11+5 Haftamda gittiğimde tam cinsiyet hakkında bilginiz varmı diye soracaktım ultrason esnasında cinsiyet dememle yüzüme bile bakmadan 14. Haftadan önce öğrenemezsin dedi geçti sonra zaten kalktı bi iki vitamin yazdı gönderdi en azindan insan güler yüzle daha erken göremeyiz felan diyebilirdi. Bugün devlette randevum var nasipse öğleden sonra gidicem izzet baysala ilk hamilelik haberimide orda almıştım gittiğim doktor güler yüzlüydü erkekti simdi Necla diye bir bayandan aldım randevu umarım memnun kalırım 15 haftalığım bugün cinsiyetini sorucam umarim cevabini olumlu veya olumsuz iyimser güler yüzle verir ve eğer memnun kalırsam her zaman bu doktora gidicem bakalım umarım memnun kalırım hastaneden dönünce burada paylaşırım düşüncelerimi ama şunuda söyleyeyim burda yasayan herkes özelden çok devletteki doktorları beğeniyo daha güler yüzlü daha ilgili olduklarını söylüyorlar umarım öyle olur :)
(85 puan)
Amin canım inşallah çok sevindim memnun kalmama :) evet benimd eoyle çevrem hep kız ♥️
(2,572 puan)
Valla 4 doktor değistirdim ilk defa bu doktordan memnun kaldım inşallah da bu doktorlar devam edicem :))
(85 puan)
İnşallah canım evet doktor çok önemli. Şansina devlette gittiğin kişi en sıkıntısı hatta tek sıkıntısı:)
(16 puan)
Merhaba bolu.kadin dogumdami yaptiniz dogumunuzu benimde merak ettigim seyler var orda yaptjysaniz aydinlatirsanz cok sevinirim
(2,572 puan)
Valla canım sorunun üstünden 6 ay geçmiş uygulamaya yeni giriyorum bu zamana doğurmuş olabilirsiniz ama ben yinede söyleyeyim devlette doğum yaptım :))
0 oy
(223 puan)
Düzcede yasıyorum bende detaylı ultrason için bolu izzet baysala gitmiltim gercekten cok memnıiun kalmıstım sekreterinden tut dr kadar cok ilgiliydiler ama normal kontrollerimde düzce çagsuda oldu inan dr hiç memnun degildim bide boluda Fatma Hatun hastanesi var orayıda arastırabilirsin
(2,572 puan)
Fatma hatunun erkek doktorlarını bilmiyorum ama kadın doktorlarından hic memnun kalmadım ve benim çevremdekilerde o doktorları önermiyo herkes burda devleti öneriyo çünkü ordaki kadın doktorlar biraz havalı gibi surat ifadeleri değişik ilgi alakaları yok sırf bakmak için bakıp yolluyorlar ve sürekli bi sonraki komtrolunde bakariz bi sonraki kontrolünde inceleriz gibi gibi şeyler söylüyolar ki buda (benim fikrimce) para tuzağından başka birşey değil ve bizzat deneyimimle söylüyorum bunları yaşayıp gördüğüm için. Bence boludaki herkes önce devletteki bütün doktorları değerlendirmeli ki memnun kalacaklarından çok eminim sonra özel hastane düşünmeli burda yaşayanlar için ve uzaktan kontrolünü burda yaptırmak isteyenler için diyorum :))
(6 puan)
Fatma hatunda erkek kadın doğum doktoru yok ki . Ve de tek bir kadin doğum doktoru var çoğul konusmussunuz merak ettim hangi doktorlardan memnun kalmadınız acaba?
(2,572 puan)
Fatma hatuna ilk 5 haftalıkken gittim filiz hanıma gittim isterseniz e nabızdan da atabilirim yani ben ordaki duyumlarımdan dolayı çoğul konuştum çünkü bir kere gittim öyle doktor doktor gezmedim memnun kalmadığım için kaç tane var bilmiyorum ki erkek doktor olup olmadığını hiç bilmediğim için zaten erkek doktor yorumu yapmadım. Ve ben 5 haftalıkken gittiğimde kii 4+3ken beta kanda 450 çıkmıştı tam 5 haftalıkken gittim ultrasonda görülürmü diye kalkıp bi ultrasona bakacağına bana sana kim hamilesin dedi dedi bu değer bizim için çok düşük bi değer dedi ben suan sana hamilesin diyemem dedi boş gebelik veya yalancı gebelik olabilir deyip bütün moralimi alt üst etti ona rağmen bi ultrasonda bakarmısınız dediğimde gel hadi bakalım ama yoktur birsey dedi daha güzel dille de söyleyebilirdi bunları ama artık hangi sinirli anındaysa hiç öyle bi ifade yoktu yüzünde ultrasonda da sadece 20 30 saniye bakmıştır fazla olmamıştır dedi kese yok bebek yok sana hamile nasil dediler dedi ki bütün moralim alt üstt olduu sonra haftaya gel alttan muayene edelim dedi ki istese o anda alttan muayene etmeyi teklif edebilirdi yani sizce de memnun kalmamam normal değil mi?
(6 puan)
Hanimefendicigim sizi elestirmedim ben sadece merak ettiğim için sordum, başka polikliniklerine memnun kalmadığınızı düşünerek sordum. Evet memnun kalmamaniz normal böyle şeyler benim başıma gelse bende memnun kalmazdım. Ben 5 haftalıkken gittim beta 1990 lardaydi devlet Hastanesi'nde bana gebelik ihtimali var iki gün sonra tekrar gel kan ver demişlerdi. Beta daha fazla çıkınca hayırlı olsun dediler . Sanırım doktorlar emin olmadan heveslendirmek istemiyorlar. Ama alttan muayeneyi de tanıdığım ebeler önermiyor o kadar küçükken alttan muayene yaptırdınız mi ?
(2,572 puan)
Hayır yaptırmadım zaten kendisi teklif etseydi yine yaptırmazdım ben erken zamanda alttan muayeneyi desteklemiyorumda önermiyorumda fakat demek istediğim hani güler yüzle iyimser bi sekilde bunlari bana söylese yani sana kim hamilesin dedi diyecegine daha bebegin kucuk hani gorunmeyebilir veya bebegin kucuk degerini takip edelim bi hafta daha bekleyelim dese yine bu kadar moralim bozulmazdı ama öyle tepkiler alınca hiç memnun kalmadım işte bugün izzet baysal devlet hastanesi kadın doğum ünitesinde Necla Hanıma randevum var ama çoğu kişi necla hanımıda önermiyo bi sonraki kontrolümde o hastanede baska domtordan alacağım umarım iyi ilgili alakalı bi doktor bulup onunla devam edebilirim :) bugun tam 15 haftalık oldum inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim :) Rabbim bebeklerimizi yavrularımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahh :)
(6 puan)
İlk muayene için hiçbir doktora sıra bulamadığım için tanıdık torpiliyle nejla hanıma gitmiştim doktorun arkadasi da benimle birlikte geldi ve buna rağmen azarladı beni. Daha sonrasında da okulumu dondurmak için rapor almaya gitmiştim bir tek nejla hanıma sıra vardı ve ben hamileyken okudum sende oku diyerek gönderdi beni. Umarım size öyle davranmaz. İnşallah öğrenirsiniz cinsiyetini, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
(6 puan)
Alttan muayene için de , düşüğe sebep oluyormuş maalesef. Bana ebe kuzenim ve tanıdıklar sakın yaptırma dedi 35. Haftadan sonra başladı doktorum yapmaya, açılma var mı falan diye
(2,572 puan)
Bende sadece 35. Haftalarda çatı muayenesini yaptırcam onun haricinde alttan muayene istemiyorum hiç yaptırmıcam da. Bu yorumlardan sonra gidesim kaçtı ama bebişimide özledim görmek istiyorum umarım bugünlük en azindan iyi davranır ilgili alakalı olurda moralim bozulmaz daha sonraki kontrollerimde mutlaka doktor değiştireceğim tabiki :)
(6 puan)
Her insan herkese aynı davranmayabiliyor belki size çok  ilgili alakalı davranacak bilemeyiz, belki çok mutlu bir günüdür :)
(2,572 puan)
Ay hadi inşallahhh dua ediyorum suann :))
(2,572 puan)
Malesef ki dediğiniz gibi cikti hic iyi bi doktor değil çok sert ve ilgisiz... ne cocugumu gosterdi ne dogru duzgun ultrason verdi ne de cocuk hakkinda bilgi... tek dedigi sey bebegin iyi cikabilirsin bu kadar cinsiyeti gorunuyomu diye sordum bana cinsiyet icin mi geldin buraya bosver cinsiyetini bebeginin sagligini merak et sen dedi kötü kalpli doktor...
(6 puan)
Üzülmeyin kafaya takılacak bir insan değil, dün moralinizi bozmak istemedim ama lakabı beton nejla. Oda öyle bir insan demek ki yapacak bir şey yok. Devlette Yıldırım bey de iyi Bekir beye sıra bulamazsaniz onada gidebilirsiniz. Ultrason fotoğrafı vermiyor yazıcı bozuk demişti bana da ..
(2,572 puan)
Ya sormayın odaya girdim ne sikayetiniz vardi dedi dedimki bebeğimin gelişimine bakicaktim sağlığına falan bana bi bakışı var dediği şey şu "niye hamile misin" yaww hamile olmasam niye bebegimin gelisimine baktiricam diyimm veya kontrole geldim diye niye yaniii kii karnimdan bunu anlamasi da lazimdi tabii onu gectim yat geliyorum ben dedi yattim ultrasonu kendine cevirdi hicbi sekilde bebegimi gostermedi bana kafami eğdikçe daha cok kendine cevirdi sonra cinsiyet dememe kalmadan napican sen cinsiyetini dedi cinsiyet ogrencegine bebeginin sagliggini merak et dedi sonra kalp atisini 2 saniyelik dinletti bu kadar yeter dedi sonra al sana vereyim bi tane ultrason resmi dedi hatira kalsin diye verdigi resmi görseniz bebeğim yan dönmüş ne eli ayagi düzgün görünüyo ne agzi burnu kii özel hastaneden aldigim ultrasonlar en azindan bin kat iyiydii ama ben bundaj sonra gittigim ozel hastaneye gitmeye devam edecegim en azindan gittigim doktor bebegimi.gosteriyo bak bu agzi burnu bu eli kolu bacagi diyo ve cok guzel 4 5 tane ultrason veriyo verdigim paraya degiyor en azindan...
Allah kimseyide o Necla doktora muhtaç eylemesin inşallah.
0 oy
(6 puan)
Devlet Hastanesi'nde normal doğum yapanlar çok memnunlar ebelerin çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ben kendim Fatma hatuna Filiz hanıma gidiyorum . Ve çok memnunum. Merak edip sormak istediğim şeyleri daha ben sormadan söylüyor. Devlet Hastanesi'nde çok doktor değiştirdim hiç birinden memnun kalamadim soru soruyorum cevap alamıyorum . Bekir beyin çok iyi olduğunu biliyorum ama sıra bulmak mümkün değil . Nejla hanıma gitmemeni tavsiye ederim. 
(2,572 puan)
Filiz hanım keşke size davrandığı gibi bana davransaydı benim tercihimde o olabilirdi :) ve bugün Necla Hanıma randevum var ama necla hanımda kalacağımı düşünmüyorum bu yorumlardan sonra bekir beyi mutlaka deneyeceğim :) Başkasının postu ama kendime cevap alıyorum gibi sanki :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
4 Mayıs 2021 Doğum kategorisinde Umm (9 puan) sordu
0 oy
1 cevap 102 göst.
4 Mart 2021 Doğum kategorisinde pinar_14 (21 puan) sordu
0 oy
0 cevap 26 göst.
3 Ocak Doğum kategorisinde Kakyuz (9 puan) sordu
0 oy
3 cevap 77 göst.
2 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif0991 (16 puan) sordu

656,336 soru

3,447,942 cevap

4,283,271 yorum

185,411 üye

...