0 oy
208 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde

NİPT testi sonucu temiz çıktı çok şukur. Sağlık sorunu yokmuş, sağlıkla doğar inşallah. 


Doktorum NİPT cinsiyet sonucunu  söyledi, erkek bebek dedi 

Acaba bu testle yanılma payı var mı, 13 +2 de çıkıntı görmüştük ama net değildi tabi. 

İnternette güvenilir diyor ama başka tecrübesi olan var mı? 
Gebelik haftası 16

3 Cevap

0 oy
Nopt yestinde yanilma olmuyordiye duymustum ama siz yinede detayli bekleyin
Evet güvenilir test, 99%
Ama işte tam görmeden emin olamadım ben de. Ama sonuçta kandan kromozom bakıyorlar
Arkadaşım sa yaptırdı kızı olacak detaylıda kız olarak doğrulandı ç
Ben yaptirmadim tam bilemiyirum. Sagolsun benim kizim usg meraklisiydi. Hic bacagimi kapstayim demedi. 12 haftadan basladilar soylemeye :)
Benim oğlum 13.haftada belli olmuştu kızım da 14.haftqda tahmin edildi ve bir daha aslaa göstermedi :)

Şimdi üçüncüde bacak arasında gördük bişey ama nipt ile doğrulandı galiba ama yine de doktor ayrıntılıda görmeden kesin düşünemiyorum :)
12de ikili tarama testi yapan doktirunun takiplisiydim 6 gun perinatolojide yatmistim çünkü kiz bu valla dedi. 16 sormadim baska doktor kiz biliyirsun demi dedi. 18nhafta kontrolde kizimizinda masallahi var ben burdayim dediler. Detaylida yuzunu kapatti bacaklar acik. Hatta tansiyindan bir daha hastaneye yattim gene soykedilr o kadar net gosteriyirdu ki her gören soykedi ;) bir inceki kizimda 16 haftada bakalim demistim doktor bakinca ilk gostermedi babasi gel gistermiyor bize diyunce anlamis gibi bacaklarini acip ellerini sıkmıştı. Rabbim Ömur vermemis o kuzuma. Yani bebeklerim pek bir açık görüşlü:)
Ahh Rabbim hayırlısıyla sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin  . İmtihan işte, herşey imtihan
-Reklam-
0 oy
(6,101 puan)
Canım bu test kromozom testi. Nasıl yanılma olabilir ki? Cinsiyet zaten kromozomlarla anlaşılır, XX ise kız XY ise erkektir. Nifty testinde tutup da X kromozomu Y görülmez. %100 doğru cinsiyet. 
Evet kromozom testi biliyorum da internette baktım 92% doğruluk yazıyor cinsiyet için. O yüzden sorayım dedim
(6,101 puan)
Doğrudur. Cinsiyet kromozomlarla belli olduğu için cinsiyeti kesin öğreneceğiniz yöntemlerden biri budur. Ben de yaptırmıştım.
Evet, sizin bebeğinizin cinayeti neydi daha sonra ultrasonla da net görebildi mi doktor. Benim aslında 2.bebeğim kız ve fark ettim ki hep pembeli şeyler almıştım, bu sefer de çok kız hissetim erkek diyince biraz şaşırdım. Oğlumdan kalan kıyafelteri de hem dağıttım, bir kaç parça almam gerekecek de acelesi yok daha erken
(6,101 puan)
Bizimki erkek. 11. haftada net olarak erkek olduğunu görmüştük. Testte de erkek çıktı sonra. Ben hiç kıyafet almadım. Yeğenimden kalan ne varsa giydirdim. Tertemiz ütülü duruyordu hepsi. Yeğenim erkek ama kız olsa da giydirirdim. Mavi pembe giydirmek zorunda değilsiniz. Saçma sapan pembe mavi kıyafetlere vereceğim paraya altın aldım yeğenime ve oğluma.
Evet bizim de 13.haftada gösterdi yanç biz eşimle gördük ama Almanya'da yasak erkenden söylemek o yüzden 15 haftayı bekledik. Sağlıkla büyüsün yavrular
0 oy
Başka tecrübesi olan var mı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 221 göst.
27 Şubat 2023 Hamilelikte Testler kategorisinde Medo.sjk (31 puan) sordu

649,230 soru

3,420,444 cevap

4,251,924 yorum

183,490 üye

...