+1 oy
167 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4,558 puan)
Haftalardır vücutta kaşıntı yaşıyorum. Bazen kafayı yedirtecek kadar şiddetli oluyor. Sağlık ocağına gidip kan verdim, sorun çıkmadı. Ben Decavit'i gece yatmadan önce alıyorum, kaşıntı da geceleri çok oluyor. Acaba aldığım vitaminden mi diye denemek için gündüz aldım, alır almaz da kaşıntı başladı. Doktor bırak demediği sürece vitaminleri bırakmam ama böyle bir durum yaşayan var mı? Varsa doktor Decavit yerine alternatif başka bir vitamin veriyor mu? 
Gebelik haftası 20+1

3 Cevap

0 oy
(1 puan)
Merhaba aynı şikayet bende de vardı.  Bütün vucut ta olması yanı ayak el karın bölgesinde daha fazla  geceleri daha fazla oluyor ve kaşıyarak vucudumu parçalayısım geliyor testler sonucunda safra asidi dediğimiz hamilelik kolestazı değeri yüksek çıktı. Bunun için tedavi görüyorum. Doktorunuzla mutlaka bunu görüşün. Aksi taktirde çocuğa zararları çok fazla bir araştırın 
(4,558 puan)
Geçmiş olsun. Kontrolüm 6 Ocak'ta, onu bekliyorum. Nasıl bir tedavi uygulanıyor peki?
(64 puan)
Nereye gidiyorsunuz doktora? Benimde 6 ocakda randevum varda ondan sordum
(4,558 puan)
Selçuk Tıp Perinatolojiye gidiyorum.
-Reklam-
0 oy
(204 puan)
Aylardır decavit kullanıyorum hiç böyle bir şikayetim olmadı bence başka bir nedeni var vitamin neden kaşıntı yapsın 
(579 puan)
Bende mide bulantısı yapıyor decavit. Herkese yaramıyor. Ocean mummy kullanıyorum yok gibi hiç bir şikayet yok çok hafif içimi. OMEGA 3 te var içinde.
(4,558 puan)
Ben de geçen sabah evden çıkarken aldım Decavit'i, alır almaz mide bulantısı kapıdan banyoya zor yetiştim. O yüzden gece yatarken alıyorum.
(579 puan)
Ocean mummy kullanıyorum ben bu üçüncü gebelik hepsinde ocean mummy ile devam ettim ilk gebelikte decavit kullandım mide bulantısı olunca bıraktım çöp oldu.
(4,558 puan)
Ben de yan etkilerini fazlasıyla gördüm. Kontrole gittiğim zaman doktorla paylaşayım bakalım.
0 oy
(579 puan)
Ocean mummy kullanın ya da regenesis hem omega 3 te var iyotta var  decavitte bunlar yok ..decavit benim midemi bulandırdi.

649,288 soru

3,420,646 cevap

4,252,267 yorum

183,509 üye

...