0 oy
106 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Biz bugün 19+6 olduk yani 20.haftayi doldurduk en son doktora 15. Haftada gitmiştik. Bebek hareketleri henüz başlamadı bu durum normal mi arada karnımda değişik bir his oluyor ama bebekten mi bilmiyorum. Ne zaman anlarım böyle hareket etsin ben burdayım iyiyim seninleyim desin istiyorum. Daha önce düşük yaşadım bu yüzden cok korkuyorum doktora gitmediğimiz haftalarda açana iyi midir bisey olur mu ki falan diye istemsiz düşünceler geliyor aklıma. Carsamba günü ayrıntılı ultrason a giricez. Bir de aşırı reflum var bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. 
Gebelik haftası 20

3 Cevap

+1 oy
(17 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bence boş yere korkulara kapılma iyi düşün  iyi olsun hissettiğin çocuğun hareketi de olabilir değilse bile endişelenmene  gerek yok çünkü kemikler yeni yeni sertleşmeye  başlıyor 22. Haftaya kadar normal yani beb de 18+3 teyim 2. Gebeliğim  reflü  ye gelince benim de çok aşırı oluyor doktora söyledim sali günü gittiğimde lansor 15 mg ve gaviscon advance sürüp verdi kullanıyorum 5 gündür şükür olmuyor gidince doktoruna soyle önerir sana da birseyler  .. sağlıcakla kucağına al inşallah 
(58 puan)
Tesekkur ederim bende de renne duo diye  bir ilaç verdi ama pek fayda etmiyor tekrar danışayım gidince değiştirsin olmadı.
-Reklam-
+1 oy
(6 puan)
Benimde gecikmisti canım 20. Haftanın sonunda hissetmeye basladm ama emin olamiyodm o mu değil mi. Bu hafta içinde devamlı Sessiz bi yere geç düz bi yere uzanıp elini karnına koy kalp atışı gibi hissetmeye baslicaksn ilkin . Umarım sağlıklıdır ve sende onu hissetmeye başlarsın . Gerçekten onun orda olduğunu ve iyi olduğunu bilmek çok güzel .
(58 puan)
Allahim insallah bir iki hafta içinde bende başlarım hissetmeye yani biseyler var ama o mu emin olamıyorum  
+1 oy
(457 puan)
Reflunu doktora şöyle ilaç versin bana şurup fayda etmedi ilaç kullanıyorum son zamanlarda dahada artacak galiba beni en çok zorlayan şey bu oldu hamilelikte
(58 puan)
Tesekkur ederim bende de surup var fayda etmiyor bu hafta söyleyeyim doktora degistircem

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
10 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Prenses annesi16 (59 puan) sordu

656,294 soru

3,447,737 cevap

4,283,026 yorum

185,394 üye

...