0 oy
280 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (58 puan)
48 gundur adet olmuyorum. Gecen ayda 40 gun sonra adet olmustum.. normalde 35 gunde bir oluyorum. 24 Aralikta grip olunca hastahaneye gittim, ilac kullanmadan once hamilelik suphem var diye beta hcg bakti doktor. Negatifti. 2 gun antibiyotik kullandim sonra biraktim ilaci adet gormedim belki hamileyimdir diye, gec dollenme olabilir falan. Bugun oldu hala adet yok ve cok sık idrara cikiyorum psikoljik mi bilmiyorum. Bugun evde idrar testi yaptim negatif cikti. 48. Gun oldu hala regl yok,olmadim. Arada cok ince kramp girdigi oluyor ama adet gibi degil. Hamile olsam cikmaz miydi idrar testinde? Yarin kan testi vermeye gideyim diyorum tekrar. Eger negatif cikarsa zaten bir doktora gorunmem sart herhalde. LUTFEN BILEN ARKADASLAR FIKIR VERSIN.

2 Cevap

0 oy
(1,155 puan)
Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkıyor testte genellikle yumurtlama takip ettiyseniz ona göre tahminde bulunabilirsiniz etmediyseniz de düzensiz olduğu için küçük de olsa ihtimal var yani sonuç olarak doktora gitmelisiniz bu kadar mantık yürütebildim yardımcı olursa :) 
(58 puan)
Yumurtlama takvimime dikkat ettim ama duzensiz oldugu icin bir ihtimal dediginiz gibi acaba diyorum eger hamilelik yoksa kendimden korkuyorum 48 gundur bir sey yok. Normalde takvimime gore hamile kalmis olsam son adet tarihime gore yani o zaman 6 haftalik hamile olmam gerek. Ama 24 aralikta beta negatif cikti. Ben de tam adet donemine yakin hamile kalinir mi diye emin olamadim iste. insallah hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun. Cok tesekkur ederim ilginize.
(1,155 puan)
Az ihtimal ama yok da değil adete yakın çatlama genelde regl düzensizliği olanlarda olabiliyor çok gecikmeden doktora görünmenizde fayda var bu ay olmasa bile olumsuz olmayın Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(673 puan)
Bu kadar zamana olsa çıkardı cnm benim 48 gün  az bi zaman dilimi değil hakkında hayırlısı olsun 
(58 puan)
O zaman bir sorun var sanirim gevikme yasanmasi bu kadar nrmal dgl :( bir kurtaj bir kimyasal gebelik gecirdim cocuk istiyoruz esimle ama nasip olmadi bir de ustune adet gecikmeleri basladi. Hayirlisi olsun artik, tesekkur ederim coook ilginize. :)
(673 puan)
Kurban olduğum Allah zamana bırakın dualarım seninle eminim yumurtlama takvimine dikkat edersen ve adetten sonraki 12 gün ilişkiye girersen hiçbir sağlık probleminiz yoksa kalırsın hamile canım benim
(58 puan)
Cansinizz, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Amin insallah <3

649,055 soru

3,419,788 cevap

4,251,045 yorum

183,458 üye

...