0 oy
93 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (59 puan)
kapalı

Arkadaşlar 29+1 haftalık gebebeyim oğlum olcak nasipse inşallah. Bebeğim hala karnımın çok aşağısında kasımlarımda hissediyorum hareketlerini. Bu nomal mi bu haftalarda ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler. 

Gebelik haftası 29+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(571 puan)
canim benimde basindan beri asagida belliki sevdi oraya yerlesti;) devamli baski oluyor wc den cikamiyorum  kasiklarimdan vuruyor devamli yurumekte zorlaniyorum cikar dediler ama yukari cikmadi dahada cikmaz sanirim artik son aylardayiz bunlarda normal agrilar sancilar mis cekecez napail hersey oglumuz icin saglikla gelsinlerde insallah cekelim 
(59 puan)
Aynen öyle zaten aşağıda olmasının yan etkilerine hiç girmiyorum bile :)) sizdeki sorunların aynısı. Ama daha çok erken doğum falan olur mu acaba korkusu oldu bende. Dünden önce yine biraz daha yukarıdaydı ama bu iki gündür resmen kasıklarımda hissediyorum ve hareketleri de 2 gün öncesine göre çok çok azaldı. 2 gün öncesine kadar çok hareketliydi sürekli.
-Reklam-

646,627 soru

3,411,098 cevap

4,240,537 yorum

182,783 üye

...