0 oy
118 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (63 puan)
kapalı
İyi akşamlar kızlar. 10 haftalık gebeyim, bikaç defa sandalyeye çıkıp dolaba bulaşık koydum. Sonra yorumlara bakınca içimde bir korku oluştu. Bebeğime zarar vermiş miyimdir... Bir daha asla çıkamcayağım sandalyeye 
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(3,322 puan)
Ohoo ne sandalyeler ne dolaplar :) neler kaldirip indiriyorum valla. Hersey Allahtan
(63 puan)
Ayy insanı korkutuyorlar
(3,322 puan)
Canim 2.gebeligim. 28aylik bi oglum var 16.5 kilo surekli kucagimda dusun. Kaldir indir falan. Evi temizle yemek yap cpcugu tuvalete kaldir. Avizeleri sildim perdelerimi yikadim astim camlari sildim. Kim yapacak :)
(63 puan)
İnsan mecbur kalınca her işi yapıyor gerçekten. Yani eşim sağ olsun yardımcı oluyor ama bir gün evde bir gün işte, mecbur bende el atıyorum bişeylere.. Bu arada rabbim kolaylık versin size de :)
-Reklam-
0 oy
(706 puan)
İnşallah bisey olmamıştır ama sana şöyle diyim bende hamile olduğumu bilmiyordum perde astım koltuk çekip arkasını süpürdüm ellerime sildim sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok şükür hicbisey olmadı korkma strest yapma çocuğunu düşün inşallah sağlıcakla kucağına alırsın:))
(63 puan)
Çok teşekkür ederim :)) Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza
0 oy
(81 puan)
Hiçde korkma canım 27 haftalık hamileyim hala daha çıkıyorum sandalyeye tabiki de ağır falan kaldırma dikkat et 
(63 puan)
Her şey Allah'tan tabi ki de :) ama yorumlarınız içimi rahatlattıı çok teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

652,998 soru

3,435,174 cevap

4,268,460 yorum

184,547 üye

...