0 oy
183 göst.
Doğum kategorisinde (32 puan)
Erken doğum riskim var ve şuan grip oldum lütfen önersi olan varsa yazabilir mi Kuru öksürük burun tıkanıklığı göğüsum agriyo tabiri caizse hırıl hırıl nefes alıp veriyorum
Gebelik haftası 34

5 Cevap

0 oy
(782 puan)
Ballı süt hiçbir zararı yok . Ihlamur vs biliyorsun pek önerilmiyor. Ve bir doktora gidin antibiyotik yazar iyi olursunuz hemen 
(32 puan)
Serum yedim hava taktılar geldim . Ihlamur niye önerilmiyor ıhlamur içiyorum şuan
(782 puan)
Ihlamur ada çayı ve bunun gibi bitki çayları hamilelikte onerilmiyor
(32 puan)
Teşekkür ediyorum sağ olun
-Reklam-
0 oy
(27 puan)

Ben 31. Haftamdayim.

2 haftadir hastayim

Ve ilac kullanamadigimiz icin  cok zor atlattim. 

 Reflum olmasina ragmen  sabah aksam karabiberli pekmez 

Sarimsagi  yedim . Ben bazen sadece sarimsagi cignedim bazende ikiye bolup  hap gibi yuttum. Sen istersen sarimsakli yogurt ye.

Nane limon velimonlu  cay tuketyim. Hepsinden azar azar ama devamli.

Sirkeli suyla agzima ve burnuma gargara yaptim vucusumun belli yerlerini ozellikle ter bezlerimi koltuk altimi kogus cevremi ensemi kulaklarimi sirkeli suyla mest ettim.  Sukur iksuruk hapsuruk gecti. Ama hafif geniz akintisi ve burun tikanikligi kaldi. 2 hafta hastaydim  ama hafif atlattim. Ve en cok faydasini gordugum sarimsagi cigneyerek tuketmek ve sirkeli suyla gargara yapmak.oldu. 2 gunde tamamen toparladim.  

Ama benim erken digum riskim yoktu senin durumunda sarimsak ve limon nasil olur bilmiyorum.  Azar azar devamli tuketebilirsin.


(32 puan)
Çok teşekkür ediyorum vallahi detaylı bir şekilde anlatmışsınız çok sağ olun. Verdiğiniz önerileri dikkate  alicam. Şuan zencefilli bal ıhlamur bol bol c vitamini alıyorum . Sıcak su ile buhar yaptım uzerimi kapatarak onu soludum elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
(27 puan)
Ben sicak suyu ayagima koydum. Zarari var mi bilmiyorum bu kadarinin.
 Sicak suyun buhari karin ve bel cevrenizi cok isitmayin. O erken dogumu tetikletir diye biliyorum.
0 oy
(105 puan)
bitki çaylarından en masumu ıhlamur ama tüketmeden once mutlaka bi hekime danışın derim. ballı zencefil öksürüğe iyi geliyor. bol bol dinlenin, bol sıvı tüketin. parol içebilirsiniz birde. ben de 39 haftayım geçen hafta grip gibi oldum. parol ve dinlenmeyle iyice kötü olmadan hemen atlattım. 
(32 puan)
Geçmiş olsun. çok teşekkür ediyorum sağ olun
0 oy
(120 puan)
Bnde aynı durumdayım 10 gün sonra sezeryan in var insaAllah atlatirim
(32 puan)
Allah'ım kolaylık versin inşallah sağ salim atlatirsiniz
0 oy
(1,022 puan)
Canım zerdeçal kökü al sıcak suya koy içine bal at iç hatta limonda sık iyi gelir İnşallah. Birde kekik çayı yap limonlu iç o da mikrop kırıcı özelliğinde. Tabi bunlar hamilelikte zararlı mı bilmiyorum internetten bakta öyle iç.
(32 puan)
Kekik çayını öneriyorlar diye biliyorum ama yine de teşekkürler sağ olun
(127 puan)
Kekik  ve zerdeçal hamile kaldığımdan beri tuketmiyorum gebelikte pek onerilmiyormus bende şuan hastayım girdim postları ve yapılan ilaç gibi yorumlarda çare aramaya ☺️
(32 puan)
Kekik çayı önerilmiyor yanlış yazmışım yukarıya kusura bakmayın . Bende tuketmedim .Ballı limonlu sicak su içiyorum bende dut pekmezi tüketiyorum öksürüğüm geçsin diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 250 göst.

649,173 soru

3,420,219 cevap

4,251,548 yorum

183,477 üye

...