0 oy
104 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (188 puan)
1 aydır belki daha fazladir bu bende var acile gittim doktor mideden sestir gibi dedi EKG bile çekmedi. Gerçi zsrarli mi EKG gebelere bilmiyorum. Nerden geldiğini bilmiyorum ki memeden mi kalpten mi  yoksa doktorun dediği gibi mideden mi. Napıcam bilmiyorum bir akın verin nolur
Gebelik haftası 17+4

3 Cevap

0 oy
(188 puan)
Cvp bekliyorum nolursunuz yardımcı olun :((
(391 puan)
Canım tansiyonuna baktırdın mi hiçç
(188 puan)
Geçen hafta sağlık ocağında olcttuler düşük çıktı. 9.5 gibi. Kansizlikta var. D3 eksiklikte var. Yoruldum kendimden. :(
-Reklam-
0 oy
(928 puan)
Ben gebeyken EKG çekildim . Benimde sol göğsümde çok ağrı oluyordu nefes alamıyorum batıyordu sürekli doktor önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama gene de EKG çekelim demişti temiz çıkmıştı . Sanırım gebelikten oluyor böyle şeyler 
(188 puan)
Ayyy inşallah gebeliktendir. Kendimden yoruldum. Kansızlık var düşük tansiyon var. D3 eksiklik var.
(188 puan)
Benim ağrım sızım da yok. Sadece o cızırtı var
(928 puan)
Belki bu dediklerindendir canım . İlaç kullanmıyor musun
(188 puan)
Evet. Vitamin ilacı var bir tane. D3 damla. Kan hapini günde iki defaya cikardi.  Tedirginim acayip. Vücudum hep halsiz titrek. Elim ayagim döküldü derler ya gün boyu böyleyim. Troid ilacida kullanıyorum
0 oy
(280 puan)
Benim tam sol göğsümün kalbin altı mı desem kaburgam mı desem aynen dediğiniz gibi bir ağrı var. Ses yok ama sanki içerde cızırtı ya da fırfırfırfır gibi bir şey oluyor. Doktoruma sordum bebek o kadar yukarda değil kas seğirmesi kas ağrısı gibi bir şey vardır orda dedi. Çok ağrı olursa voltaren gibi bir krem sür dedi ve üstünde durmadı. Doktor üstünde durmayınca artık bende düşünmemeye çalışıyorum. Voltaren falan sürecek kadar bir ağrım yok. Sadece batma ve sanki içerde bir şey fırfırfır ediyor gibi. Tam ters tarafa uzanınca biraz azalıyor bu arada benim.
(188 puan)
Kardiyolojiye randevu aldım. Yoook yakın tarifte. Taa ayın 18.ine aldım. Kendi doğum doktorumada bu ayın 29.una randevim var. Bekleyemem diye korkuyorum panik yapıyorum. Çokta duramazsam yine acilde soluğu alırım ;((( haber veririm tabiki. Bu paylaşımın altına
(280 puan)
Benimde kendi doktoruma randevum ayın 16 sında. Ben de tekrar gittiğinde soracağım bakalım. İnşallah o zamana kadar ikimiz için de bir sıkıntı olmaz. Haberleşmek üzere diyelim. Hoşça kalın :)
(188 puan)
Sizinki daha erkenmiş :) ama siz rahatsiniz. Benim gibi panik değilsiniz:)) bende anksiyete var galiba ondan böyleyim. Şayet ikimizin şikayeti aynı gibi. Siz bunu 4.4 şiddetinde hissediyorsunuz diyelim. Ben 8.8 şiddetinde:)
(280 puan)
Yok aslında panik atağım var benim hamilelikten önce uzun yıllar hep ilaç kullandım hamile kalmaya bile korkuyordum. Çok hastalık hastasıydım. Bir tane ağrı kesici bile içemezdim korkumdan ilaç iğne fobim falan vardı. Ama hamileliğim baştan beri o kadar zor geçti o kadar hastanelerde yattım çıktım ve korkular yaşadım ki sanırım bunlar beni güçlendirdi. Eskisi kadar evham yapmıyorum. En korktuğum yerlerden sınandım sanırım.
Birde dediğim gibi doktoruma sorup onun normal demesi kas seğirmesi gibi bir şey olduğunu düşünmesi sebebiyle çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Sizde öyle yapmaya çalışın lütfen çok iyi anlıyorum sizi. Umarım bu günleri atlatıp bebişleri kucağımıza alınca bu streslerin hepsini unutacağız. Sizde güçlü olmaya çalışın lütfen.
(188 puan)
Beni anlatmışsiniz resmen. Bende uzun yıllar tedavi gördüm. Hamile kalmaya korkardım. İlacin gebelikte zararı yok desenlerde ben o ilacı yine kullanmazdim. İlaç bağımlısı olarak ilacı bırakmak korkusu çok fena sarıyordu beni. Bir kızim var 9 yaşında. Zaman çok geçti diyerekten atladım. Hastalık hastası bennnnn. Vücudumu sürekli dinlemekten  yoruldum. Depresyon panik atak anksiyete vardı bende. Gerçi halende var ya. Bebeğin hikmeti. Kendimi birakmiyorum. Bu da beni yoruyor cirpinmak ve insani kendisiyle cebelleşmesi çok kötü. Hayattan tat alamadan geçen 9 yılım. Kendime yabancilasmam geçmiyor. İnşallah sorunsuz şekilde yavrumuzu alırız dediğiniz gibi. Teşekkürler iyi olumlu pozitif sözleriniz için:)

652,138 soru

3,431,814 cevap

4,264,625 yorum

184,317 üye

...