0 oy
528 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)

Merhaba anneler sonundaa bendee dogurdumm sorunuz varsa yardımcısı olabilirim benim için çok güzel değişik birr dogumduu :))

9 Cevap

0 oy
(396 puan)
Normal doğum mu oldu
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Ay hadi gözün aydın cnm. Darısı benim.gibi bekleyenlere olsun  
0 oy
(6 puan)
Kaçıncı haftada doğurdun cnm
0 oy
(254 puan)
Kaçıncı haftada doğdu ve normalmiydi ben 4.doğumum olmasına rağmen korkuyorum 
0 oy
(1,224 puan)
Gozun aydin canim Allah size bağışlasın sağlıkla sihatle büyütmeyi nasip etsin... hikayeni dinlemek isterim :))
(79 puan)
Merhaba canım ben 40+5 günlükken sabah acile rutin kontrole gittim nst falan herşey temiz çıktı iki gün sonraya yatış verildi suni sancı ile doğum olacaktı eve giderken arabadan ufaktan sancım başladı anneme gittim 5 katta oturuyor biraz daha arttı sancı eşimle bir eve geldik dedim bir duş alayım geri giderim eve yürüyerek gittik tabi bu sırada hala sancı çekiyorum ama dayanilmicak gibi değildi eve geldim sancım sahada siddetlendi ve suyum geldi suyum yeşil geldu bebeğim kakasını yapmıştı malum gününde geçti hemen hastaneye acile muayene edildim 8 cm açıklık makasta doguruyorsun nerdeyse ama üst catim müsait olmadığı doktorumdan o an öğrendim ben normal yaptırmam vakum kullanmam gerekicek yoksa acil sezeryan dedi ve ben noldugunu anlamadan normal muayene odasından hemen önlükler giydirildi takıların çıktı rutin sorular sedyeye yattım ve doğuma alındım bugün evimize gekdik herşey çok hızlı ve çok güzeldi anlamadım noldugunu normal doğum istiyormusun ama şuan kızıma bakıyorum ve umrunda bile değil o sağ salim yanimda :)
(639 puan)
Kakasını yaptı bebek ama herhangi bir tedavi uygulanmadi mi kuveze almadılar mi
(79 puan)
Hayır çok şükür yememiş kakasını herşey gayet güzel
0 oy
(280 puan)
Uygulamada çıkan tarihe göre miydi? Değilse kaç gün erken veya geç oldu acaba? 
(42 puan)
Hangi uygulamada çıkıyor tarihi
(280 puan)
Bu yazıştığımız platform işte yani hamilelik takibi uygulamasında çıkıyor ya ev bölümünde kaç gün kaldığı tahmini doğum tarihi boy kilo vs.. ordaki tarihe göre ne kadar erken veya geç oldu onu öğrenmek için sordum. Ama sanırım bu soru cevap bölümü farklı farklı uygulamalardan ortak olarak görebildiğimiz bir alan belki siz farklı bir uygulama kullanıyorsanız görmüyorsunuzdur tahmini doğum tarihi.
0 oy
(16 puan)
Normal mi oldu 
0 oy
(686 puan)

Ayy Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :) İnşallah bizler de bu günleri görürüz. Normal doğum mu yaptınız? Süreç nasıldı? 

(79 puan)
İnşallah çok teşekkür ederimm sizleri soylim doğumdan sakın korkmayin ben korkup hamilleigimi kendime zehir ettim rabbim gücünü veriyormuş gercekten 8 cm açıklıkla gittim catim dar olduğu ve bebek kakasını yaptığı için acil sezeryana alındım
(686 puan)
Çok teşekkür ederiz bilgilendirme için. İlk hamileliğim ve açıkçası kendimi korkutmamak adına kimseyle konuşmuyorum. İş başa düşünce olur diye düşünüyorum. Sizin adınıza sevindim atlattınız. Bebeğe iyi bakın :)
0 oy
(209 puan)
İlk gebeliğiniz mi
(79 puan)
Evet ilk
(209 puan)
Analı babalı büyüsün inşallah (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 295 göst.
11 Eylül 2023 Doğum kategorisinde 4cocuklu (34 puan) sordu
0 oy
4 cevap 278 göst.
7 Şubat 2023 Doğum kategorisinde Mervan tuana (16 puan) sordu

649,301 soru

3,420,681 cevap

4,252,322 yorum

183,510 üye

...