0 oy
72 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (141 puan)
kapalı
Merhaba bebegim 37gunluk bu zamana kadar sma kullaniyordm.2 gundur evolviyaya gecmisim.dunden beri kusuyor bide sancısımi oluyor agliyo nedense karnı tok olsada mamayi bitiryo agliyo . mamayi degistirden somra bebekde hangi deyisiklikler olur?
Kapatılma nedeni: Doğum ve doğum sonrası konularını sol üstteki menü kısmından gebelik dışı soru-sohbet veya bebek bakımı bölümünde açınız.

3 Cevap

0 oy
(155 puan)
Bu değişikler gibi bebeğiniz henüz küçük ve o mamaya alışmış o yüzden değiştirdiniz diye gaz da yapmış olabilir o yüzden ağlıyorda olabilir . Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız sma güzel bir mama içinde laktoz  yok diye biliyorum yanlış değilsem o yüzden bebekleri sisirmiyor yine de siz bilirsiniz 
(141 puan)
Tekrardan sma versem zaten dun geceden bu geceye kadar kullandm öbur mamayi okadar pismanim keske vermeseydim
-Reklam-
0 oy
(291 puan)
Gulum benm oglum sma ve aptamili kabul etmedi ne zamn versem isal ve kusardi + kilo alamazdi en son ablamin tavsiyesi uzerine bebelac gold 800 gr 2 numra kullaniyorum simdi yani demek iatedigim mamayi surekli degstrmesen dha iyi gulum surekli degstrdigin zamnda bebege sknti oluyo  suan d3gstr gulum 1 hafta dene belli eder zaten drek yarayip yaramadigi bebeginize
(141 puan)
Anladm sizi dogru soyluyorsunuz pismanim degistirdigime
0 oy
(3,685 puan)
Bebeğiniz gaz döneminde. Gazı başlamış. Ne kullanırsa kullansın bu dönem huzursuz hatta çok huzursuz geçecek. Gazlandıkça beslenme isteyecek, beslendikçe gazlanacak. Gaz damlası takviyesi kullanın. Doktorların ekseriyeti probiyotik içerikli Bioagaia öneriyorlar. Siz de danışın hekiminize. Daha 37 günlük ise sütünüz de vardır. Memede de tutun ki memeyi emerken gaz çıkarıp rahatlasın. Her besleme sonrası mutlaka gazını alın. YouTube'den bebeklere özel gaz masaklarına bakın. Mamanızı değiştireyin. Mama değiştirmek de yaramaz bebeğe. Zaten daha çok minik. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 365 göst.
0 oy
2 cevap 235 göst.
3 Ağustos 2019 Hamilelik Alışveriş kategorisinde misafir sordu
0 oy
1 cevap 48 göst.
5 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Canyy (26 puan) sordu

651,124 soru

3,427,722 cevap

4,260,273 yorum

184,033 üye

...