0 oy
149 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (70 puan)
kapalı
Arkadaşlar dogum yaptim 5. Gün sütüm inanilmaz fazla göğüs lerim.sisti dun hastanede elektrikli pompa ile sagdik. Evdede wee baby manuel vardi ama hiç bi.ise yaramiyo. 

Göğüslerim.sis olduğu icin süt bebeğimi boguyor ememiyor. Tavsiyelerinize ihtiyacim var. 

Elektrikli pompa almalıyım sanırım ama.hangisi iyidir kullanip ciddi anlamda.memnun kaldiginiz varmi?

Acil cvplarsaniz çok sevinirim.
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Doğum ve doğum sonrası konularını sol üstteki menü kısmından gebelik dışı soru-sohbet veya bebek bakımı bölümünde açınız.

2 Cevap

0 oy
(55 puan)
Bende avent elektrikli göğüs pompası vardı canım çok memnundum tavsiye ederim kesinlikle çok güçlü bir pompa. Bende önce biraz sagip öyle emzirirdim sağıp buzluğa da atardım cok fazla kullandım pompayi.  Geçmiş olsun sanada bebiste sağlıkla büyüsün inşallah. 
(327 puan)
Aynen bende avent aldim cok iyi
-Reklam-
0 oy
(3,683 puan)
Hangi şehirdesiniz bilemiyorum ancak süt sağma makineleri kiralayan yerlerden makine kiralayabilirsiniz. Hastanede kullandığınız makinenin üstünde reklam etiketi olmalıydı. Onda iletişim bilgileri yazar. Bu arada ben Baby Mom manuelden çok memnunum. Elektrikli kadar çekiyor. Önce onunla deneme yapabilirsiniz. E-bebek'te satılıyor. Göğüslerinizi boşaltıp bebeğinizi emzirebilirsiniz. Elinizle de göğüslerinizi sağabilirsiniz. YouTube'de videoları var. Bu sayede memeleriniz rahatlayacaktır. Veya hiç olmadı kadın ve doğum hastanesi aciline gidip memeleriniz boşalttırabilirsiniz. Allah korusun mastit olursunuz. E-bebek'te pek çok elektrikli model var. Lansinoh iyi sayılır. Ancak ben daha ziyade hastane tipi kiralık kullanıyorum. İnternette Kiwi markasından da (K-Baby 58) memnun olduklarını söylüyorlardı yorumlarda. Bunlar dışında Medela markası en iyisidir ama biraz pahalı. E-bebek mağazasına girince istediğinizi bulursunuz bence.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
8 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cincile (111 puan) sordu
0 oy
0 cevap 60 göst.
7 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Ogretmen_anne (191 puan) sordu
0 oy
1 cevap 241 göst.
7 Temmuz 2022 Doğum kategorisinde Baharadar (37 puan) sordu

651,008 soru

3,427,180 cevap

4,259,704 yorum

183,996 üye

...