0 oy
613 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde
düzenledi

Göğüs uçlarım ve belim kasıklarım ağrıyor. İdrarım köpürüyor. Reglim 11 ocak olacaktı olmadı hala da

sık idrara gidiyorum. Akıntım su gibi iç camaşırıma değince parmağımla vurduğumda yapışkan oluyor

11 Cevap

0 oy
Kan testi berin yada idrar testi yapın 
-Reklam-
0 oy
(46 puan)
Canım merhaba ben hamileliğim şiddetli bel ağrısı ile öğrendim adet sansici gibi değil göğüslerim.cok agridi adetim bir gün geçince yaptım negatif çıktı bir kenara koydum bir gün sonra baktım hayalet çizgi vardı besgun sonra yaptım net çıktı bu sefer 
0 oy
(20 puan)
Bi kac gun sonra erken gebelik testi var bende 2 gun gectiktikten sonra ogrenmistim inslah istyorsan hamilesindir 
0 oy
(47 puan)

2 gün gecikmeyle beta verdim ve hamileligimi ogrendm. Hic gecikmem olmazdı günü gününe olurdum 2 gün anca dayandm. Göğsümün kenarlari acayip agri yapiyodu ve ayni zamanda batiyordu sanki iğne uzerine oturmusum gibi, idrarim sarıydı. Kasık agrimda hafiften vardi. Sırtım da cok agriyordu. Bunlar 2 gunluk belirtilerimdi. Sende ben gibi sabirsizsin ama 1 -2 gun daha sabret ve sağlık ocağında beta ver derim ben, inşallah güzel haberler alirsin :)

(9 puan)
Benimde sizinki gibi oldu şuan 5 haftalık hamileyim belim ve karnımda çok ağrım var sizde de öyle olmuyormuydu
(47 puan)
Karnım harici ağrım yok artik. Karnim aşırı fazla ağrıyor. Ogrendigimden beri var bu agri, su an 7+2
2 gündür ayaklarıma sicak su torbasi koyuyorum hafifleme var dene sende istersen üşütüyorum sanirim. Ama sadece ayaklarina koy. Bacak ve kasiklarina dikkat et.
(47 puan)
Gecen hafta doktora gidicektim bi sorun oldu gidemedim ve soramadim. Herkes normal diyo ama ben üşütme mi kasık mı yerlesme mi gaz mı bilemedigimden kalakaliyor insan sicak suyu da koyunca acaba üşütme mi dedim. Haftaya gidicem kontrole sorucam insallah. Ama usutuyorsan üşütme canım dikkat et. Yataktan kalkma. Benm dedigim gibi agrim hep vardi gecen hafta leke geldi progestana basladim. Hala var tabi agri ama dikkat et yatmalisin hep gerekirse hic bi is yapma leken falan gelmesin. Sanıyorum ki seninde oyle bi agriyorki acaba lekem gelmis midir diye lavobaya kosuyorsundur benmki sahsen öyle ağrıydı. Sonra geldi kahverengi. Asiri korktum acil doktoru yatican dedi aksama kadar uzaniyorum gerekmedikce kalkmiyorum.
(9 puan)
Ya grip oldum zaten.  Ama belime bıçak saplanıyor sanki karnımda sol tarafta ağrım oluyor genellikle. Birşey daha sormak istiyorum progestan in yan etkileri oldumu sizde kız kardeşim yataktan kalkamaz hale gelmisti çünkü.
(47 puan)
Cok uyku yapiyor ben o bakımdan yataktan kalkamiyorum.  Başka bi yan etki yaşamadım.
0 oy
(673 puan)
Test yapin bu şekilde bilemeyiz
0 oy
(116 puan)
1 gün gecikmeyle umutlanmayin bence en az  bir hafta gecikirse test yapın benimde gebelik öncesi iki ay gecikmem oldu ikisinde de umutlarım yıkıldı üzülüyor insan 3. gecikmem de 14 gün bekledim düşünün rabbim çok şükür 3 de nasıp oldu 
0 oy
(525 puan)
Erken gebelik testi alın yapın. Varsa silik bile olsa çıkar içiniz rahat eder. 
0 oy
(1,806 puan)
Belirtiler bazen sasirta bilir kaset test yap canim.
0 oy
(182 puan)
Bı test yapıp kan verin olabilir hayırlısı olsun inşallah vardır 
0 oy
(1,657 puan)
Ee test yapmak için daha neyi bekliyosun? Bence hemen yapmalısın
0 oy
(410 puan)
Bence evett.......

649,356 soru

3,420,973 cevap

4,252,633 yorum

183,526 üye

...