0 oy
323 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)

Öncellikle hepinize merhaba arkadaşlar akılımı kurcalayan bazı sorular var. Hamilelikte gebelik kesesi böyle olan var mı ilk hamileliğimde kese böyle değildi. Ve keseyemi bağlı bilmiyorum ama sancılarım çok oluyor 

image

5 Cevap

0 oy
(861 puan)
Benimde böyleydi canim ilk basta sonra yuvarlak oldu sonra zaten bebek büyüdükçe sekil degistiriyor. Sancinin keseyle alakasi yok suan kucuk olduğu icin ufak tefek kasik ve bel agrilarin olabilir :)
(3 puan)
Çok teşekkür ederim yani sürekli bakıyordum araştırıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(525 puan)
Benimde buna benzerdi. Cok fazla kasık ve bel ağrısı cektim. Hatta o kadar belim agriyorduki bacagima ve ayagima vuruyordu agrisi zor yürüyordum belim sakat gibiydi. Kasiklarimda cok ama cok ağrıdı. Bir sure sonra geçti fakat şimdi ara ara yine oluyor rahim kasılmaları bebek buyudukce. Sanırım ALLAH izin verirse doguma kadar bu kasık ağrılarını yasiycaz.
(3 puan)
Yaaa Allah yardımcımız olsun zor olucak
0 oy
(1,806 puan)
7de boyleydi
0 oy
(521 puan)
Bence kesenin şekli ultrasonun açısına göre farklı görünüyor. İkiz benimki çocuklar aynı kesede ama biri başka diğeri başka görünüyor. Biri yuvarlak gibiyse öteki sanki elips gibi. Halbuki kese aynı kese
(3 puan)
Ya öyle mi çok teşekkür ederim içimi rahatladı bi nebze olsada
(521 puan)
Bi sonraki seferde doktorunuza sorun kese iyi mi diye. Ben sordum gayet düzgün dedi tamam dedim bıraktım. Biz bakarak pek bişey anlamıyoruz. Fotoğrafın birinde benim çocuğun ayakları yok gibiydi. Sordum, açıdan dolayı karanlıkta kalmış aslında var dedi ;)
0 oy
(134 puan)
Canım o karartı kısım rahim boşluğu ultrason cihazını bastırarak baktıkları zaman öyle oluyor kese bebeği saran bir şey ve biz fotoda net göremiyoruz onu. Bende aynı şekilde endişelenmiştim de doktorum anlatmıştı :) 

İlgili bir soru bulunamadı

654,568 soru

3,441,034 cevap

4,274,797 yorum

184,931 üye

...