0 oy
90 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Selam kızlar hamileliğim başlar başlamaz meme ağrısı oluştu bende ta ki 7 haftalık olana kadar 7. Haftadan sonra geçti ağrı 9. Haftaya girdim kasıkta ve rahimde ağrılar var normal mi bunlar ? 
Gebelik haftası 8+2

1 cevap

0 oy
(515 puan)
Evet ağrıların normal bende de  o haftalarda ağrı oluyordu ama aşırı değil tabi normal şuan 14 haftalığim benimde göğüs ağrım 13 de kesildi ama inceki postlara baktığımda normalmiş korkulcak bsii yok ztn daha da büyürler süt icn hazırlıyorlar kendilerini
(12 puan)
İlk gebelik okdugu için korkuyorum biraz inşallah herşey yolundadır sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim hepimize
(140 puan)
Hayırlı sabahlar canım.  Korkma ilk gebeliğin hiç bir şey bilmeyip korkman normal.  :) rabbim böyle sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.  İlk gebeliğin olduğu için vücudun kendini hazırlıyor. Bebek büyüdüğü için rahminde büyüyor. Rahim büyüdüğü için rahmi tutan kaslar geriliyor o yüzden Ağrı sızı sancı yapıyor bunlar normal şeyler ileride şimdi den de başlamıştır 1 damla dahi idrar  olsa 3 gündür wc ye gitme istedi gelir daha neler neler korkma Allahın izniyle inşallah sağ salim kucağına alırsın. Kendini korkutup strese sokma canım.  Eğer ağrıların artarsa da doktoruna kontrole git aklına takılan herseyi sor muayene ol için rahatlar canım. ;)1. De çok korkuyor insan annelik içgüdüsünden dolayı 2. De bilinçli olduğun için bu kadar korkmuyorsun :)
(12 puan)
Günaydın çok teşekkür ederim ya ne güzel yazmışsınız içimi ferahlattiniz Allah razı olsun İnşallah çok teşekkür ederim..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.

648,188 soru

3,416,556 cevap

4,247,117 yorum

183,212 üye

...