0 oy
112 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,806 puan)
Kizlar gun icinde karnim  biraz sert oluyor ama sabahlari kalkinca yumusak . Bugun cok yumusak gecede yerimde 300kere donuyorum istemeden acaba bebege bisey yapa bilirmiyim diye korkuyorum..

 10gune randevum biraz tedirgin oluyorum bide riskli hamilelik oldugu icin(.acaba normalmi ?

2 Cevap

0 oy
(419 puan)
Yok canım benim haraketle bebeğe alsa zarar vermezsin çünkü bebek elastik oluyor ve bizim haraketkere dayanıklı oluyor Allah'ın mucizesi))) bizim haraketlerimize uyum sağlıyor ve hiç bir şekilde zarar görmüyor dikkat etmeniz şart amma geceleri fazla dönmek ve ya uyuya bilmemek bebeğe asla zarar vermez. Bende 1 günden sonra 16 oluyorum canım benimde öyle gaz sancısı gibi oluyor karnım yumuşacik sanki içinde sıvı var karnımın)) akşamlari gelince yemeklerden sonra sertleşiyor ve ağrıyor asitli birşey yediyimdendir bilmem ki amma oluyor öyle birde bizim bebegimiz artık rahimde değil yavaş yavaş karnimiza doğru çıkıyor büyük ihtimale ondan öyle oluyordur.
(1,806 puan)
Ay icimi rahatlatdin cokk tesekkur ederim.)aynen benimde sabahlari yumusacik ve aksama dogru az dahs siskin ve sert oluyor .bide geceleri istemsizce donduyum icin bisey yaparim diye odum kopuyor..saglikla gelsin bebislerimiz insAllahhh
(419 puan)
Rahat olun sadece ağır kaldırma ve aniden kalkma aşağı eğilme hızlı yürüme hızlı haraketkerden sporda uzak dur. Aksi halde gece uyurken güç olma ki uzaniksin çünkü bende öyleyim geceleri uyuyamıyorum sağ sol yastıkla uyumam oyuncakla uyumam her tür pozisyon oluyor:D birde karnimiz büyüdüğünde nasıl olucak bı Allah biliyor. Kanaman olmadigi sürece hiç birşeyden korkma Allah büyüktür. Devamlı kontorlerinide aksatma o kadar)))
-Reklam-
0 oy
(521 puan)
Benim genelde sert hep ama geceleri ben de siz gibiyim. Gündüz dikkat ediyorum ama gece geriniyorum da dönüyorum da. Sola yat dediler bi uyanıyorum sırt üstü falan. 16+6yım ben de. Inşallah bişey olmaz. Ama sertlik konusu bence önemli değildir annenin vücut yapısı etkliyordur sertliği yumuşaklığı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 296 göst.
26 Kasım 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde mryelanisanazliali (438 puan) sordu
0 oy
2 cevap 283 göst.
0 oy
8 cevap 278 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.

651,383 soru

3,428,824 cevap

4,261,312 yorum

184,114 üye

...