0 oy
132 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
Şekerim normalden yüksek çıkıyor bayadir insülin kullanıyorum ona rağmen hala yüksek çıkıyor şeker yüzünden hastaneye yatisi yapılmış olan varmı yada olabilir mi ??
Gebelik haftası 29+6

2 Cevap

0 oy
(59 puan)
Evet olabilir canım ben 27. Haftada yatirildim 31 de oğlum doğdu. 2 ayda kuvezde kaldı. Şeker hastalığım olduğu için. Şuan 2. Ye hamileyim endokrinoloji takipligim bnmde şekerim şuan düzensiz gidiyor doktor hastaneye yatisını yapabilirim bir süre şekerini kontrol altına almak için dedi. İşte bu cuma belli olucak bakalım.
(80 puan)
Normal doğum mu yaptınız acaba yoksa sezeryanla mi alındı benim de baya psikolojim bozuldu ya kaç gün yatırdılar tam olarak yazabilirsiniz başıniza gelenleri bende korkuyorum
(59 puan)
Korkmayın lütfen her gebelikte aynı olacak diye birşey yok. Korkunca düşününce insanın başına geliyor cidden bak oyuzden aklınıza getirmeyin. Şeker hastalığı olan annelerin bebeklerinde mutlaka problem olabiliyor gelişimde ya iri bebek oluyor yada gelişim geriliği oluyor. Benim oğlumda gelişim geriliği vardı devlette 27. Haftada almak istediler oğlumu yaşama şansı çok düşüktü 25. Haftayla uyumluydu kabul etmedik imza atıp çıktık özele gittim 27. Haftadan 31+3 e kadar hastanede yattım. Çok yoğun tedavi altına aldı doktor. İnteralipit serum tedavisi falan başladı ciğer geliştirici iğne vs en son artık dediki daha fazla tutamam içerde doğum olsun kuvezde büyüsün dedi doktorum 31 haftada 900 Gr doğdu 32 cm. Kuveze alındı 2 ay kuvezde kaldı. Sezeryan doğum oldu çünkü doktor bebek çok küçük normal doğumu kaldıramaz dedi. Çok şükür önce Rabbimin sonrada doktorlarımızın sayesinde sağlıklı bir şekilde yanımda oğlum. Bu süreçte doktor çok önemli. Bana devlette bebeğin yasamayabilir engelli olabilir vs dediler çok ağlattılar. Ama şükür sapasağlam aslan gibi yanımda oğlum Rabbim acılarını göstermesin. Eğer maddi imkanınız varsa rakibinizi sıklıkla yapın. Ve özel deki ilgi alaka tedavi yöntemi her zman daha iyi oluyor.
(327 puan)
Bendede seker çıktı.aclik 120 tokluk 146 . İnsülin e basladim.sizdeki degerler boylemiydi.
(59 puan)
Açlık 160 tokluk 220 falan çıkıyor.insulin kullandığım halde.  Yani aslinda senin şekerin yüksek değil insülin e başlatmaları saçma olmus. Benim değerlerim öyle seninki gibi çıksa insulini direkt bırakırdım.
(327 puan)
Halla halla onlem amaclimi acaba canim.sabah 4 akşam 4 doz kullanıyorum.senin yüksekmiş inşallah bir an önce düşer
-Reklam-
0 oy
(327 puan)
Ne kadar yüksek çıkıyor canim.bende kullanıyorum iki haftadir insülin 28+3 teyim
(59 puan)
Ahh keşke öyle çıksa benim açlık 160 tokluk 220 falan çıkıyor insülin kullandığım halde.

648,110 soru

3,416,264 cevap

4,246,733 yorum

183,187 üye

...