0 oy
173 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (4 puan)
6. Haftam da sabah idrara çıkmam ile birlikte lekelenme şeklinde kanamam oldu. Hafif ve sancısız bir şekilde kanama devam etmekte ama sadece idrar sonrası oluyor. Doktorum ultrasonda bebeğimi ve kesesini gördü ve korkulacak bir şey yok diyor. İlk gebeliğim olduğu için panik halindeyim. Başka bir doktora daha danışmalı mıyım? 
Gebelik haftası 6

4 Cevap

0 oy
(1,385 puan)
Acile git progestanin varsa iç düşük olabilir 
-Reklam-
0 oy
(50 puan)
Kesinlikle başka bir doktora gidin ilk gebeliğim de benim de başıma geldi 6. haftada lekelenme oldu gittim birşey yok kesen oluşmuş dedi gönderdi 2 gün sonra kanama oldu ve düşük oldu sizi korkutmak için anlatmadım başınıza gelmesin diye anlattım .
0 oy
(419 puan)
Başka bir Dr görüş bence canım. Hamilelikde kanama lekelenme normal değil. Yerleşme kanaması oluyor biliyorum amma 1 kere leke halinde oluyor ama devamlı olan lekelenme ve kanama normal değil bence canım. Acile git ve ya başka Dr görüş. 
0 oy
(525 puan)
Progestan varsa kullanın. Dinlenin dikkat edin kendinize. Baska bir doktorada icinizin rahat olmasi için gidip detaylı konusun. Bende sancım var diye gitmistim doktora fakat doktor bu kadar kisa kestirip atmadı. Kanama olması iyi değil. İlac vermesi lazımdi.

649,673 soru

3,422,190 cevap

4,253,979 yorum

183,611 üye

...