0 oy
95 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Merhaba canlar midem çok bulaniyo doktor prilam yazmış bana eczaci nasıl kullanıldığını yazmamış nasıl kullaniliyo acmi yokmu yardım eder misiniz lütfen.
Gebelik haftası 13

6 Cevap

0 oy
(91 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Merhaba geçmiş olsun canım gece yatmadan önce 2 tane içiyorsun 
Sağolasın canım benim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Aç karnına sabah 1 tane gece 2 tane aşırı bulantı varsa
Çok sağol canım çok tesekur ederim Allah razı olsun..
(57 puan)
Rica ederim bende kullandım çok kötü bulantım oluyordu ama ayın ilerledikçe geçer
Kaçıncı aydasin canım  Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
(57 puan)
2 hafta önce bebeğimi kaybettim 21 haftalıkken
Çok üzüldüm ya rabbim gücünü artırsın sabır versin inşallah neden oldu peki şimdi senin pskolojin çok farklıdır ya eldende bişey gelmiyoki yardım edelim .
(57 puan)
Çok teşekkür ederim  sizi üzmek istemem
Kavum septum eksikliği denildi sonrada kanamam oldu normal doğumla doğurdum
İnsan bilmiyoki ne diyeceğini üzülmemekde elde değil güç ol inşallah rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana bizde ne olacağımızı bilmiyoruz hayatım binbir türlü derdi tasasi var inşallah bu gunleri atlatırsın.
(57 puan)
Çok teşekkür ederim amin inşallah tek tavsiyem sinir stres gereksiz insanlardan uzak kal Rabbim hayırlısiyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimiz için hayırlısi ne ise o olsun
Sağolasın canım benim Allah razı olsun senden rabbi genişliğine çıkarsın seni stres insanı yiyip bitiriyo inan ki eldede bazen olmuyo sonumuz hayır olsun inşallah .
(57 puan)
Amin inşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(828 puan)
Vala ben 8 aylik oldum hala kusuyorum insallah senin kisa surer. Her aksam sat 11de 2 tane aliyodum. Doktorum gerekirse sabahta bitane ic dedi ama ben icmedim abarg.ak istemdim. Zamanla 2 tane yetti bana ilk 5 ay boyle sonra 1 taneye dusurdum 6 ayima kadar. Sonra biraktim
(828 puan)
Aç yada tok farketmiyor canim. Gece 11 12 gibi 2 tane yut baktin sabah iysiin icme baska. Ama kotuysen sabahta bitane al
Ayy Allah yardımcın olsun tüm arkadaşlarinda hamilelik çok zormuş helede sürekli kusup aç kaldinmi daha halsiz oluyon sanki o an hiç çare yok gibi ama ne yapalım insan dayaniyo bı şekilde benimde şuan 13 haftalık hergun en az iki kere kusuyorum hiç bişey yiyemiyorum herşeyi tatmayi öyle çok özledim ki bebek nasıl besleniyo onu bile bilmiyorum yardımcı olduğun için çok sağol canım Allah razı olsun ..
(828 puan)
Bebegi hic dusunme canim bende cok endise ediyordum acaba zayfmi olacak acmi kalyor blmem ne dye. Ama inan ilk 4 ay 6 kilo verdim bebegn sagligi iyiydi. Cok sukur 4 ayimdan snra azda olsa yemeye basladim yani bebek zten ilk 3 ay kandan beslnyormus  merk etme. Hala kusyorum ama bebesim iyi cok sukur:)
Ahh canım bebekler bilmiyoki anneler neler çekiyo gece gündüz uyku yok sürekli kusma halsizlik Allah güç versin bize oh çok şükür bebeğin sağlığı iyise rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin .
0 oy
(4 puan)
Genelde akşam yatmadan 2 tane öneriyor doktorlar . Ama ben bulantım çok olduğunda ekstra sabah 1 tane aldigimda olmuştu. 
0 oy
(5 puan)
Bende kullandım 4.5 ayıma kadar. Akşam yatmadan aç karnına 2 tane kullanılıyor. 
0 oy
(874 puan)

image

bende kullanıyorum doktor bunu verdi bana
Sağolasın canım vallaha çok açıklayıcı oldu fotoğraf attığın için tesekur ederim ❤️
(874 puan)
Ne demek rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
12 cevap 1,013 göst.
0 oy
9 cevap 533 göst.
0 oy
6 cevap 122 göst.

651,023 soru

3,427,244 cevap

4,259,788 yorum

184,000 üye

...