0 oy
101 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (93 puan)
Bugün sağlık ocağına gittim, muayenede iltihaplanmis boğazın dedi. Karbonatla gargara yapabilirsin dedi. Bitki çaylarını sormayı unuttum, doktor da bir şey demedi caylarla alakalı. Öksürükten yoruldum. Feci boğaz ağrım da var. Hiçbir işimi yapamadım. Sadece limonlu çorba icebiliyorum. Ne önerirsiniz, nasıl kurtulurum bu öksürükten?

4 Cevap

+1 oy
(592 puan)
Tavuk suyu çorbası iç canım içine yiyebilce kadar biber kat sıcak sıcak ye limon sirke kat

 Ihlamur iç şalgam iç geçmiş olsun canım 
(93 puan)
Teşekkür ederim ıhlamur için gebelikte iyi olmaz diye duymuştum o yüzden tedirginim çaylar konusunda
(592 puan)
Ben 1 bardak içtiö canım günde kimisi 2 bardak iç dedi ben içmedim o zaman sadce tavuk suyu çorbası iç canım
(200 puan)
Yok cnm ıhlamur içebilirsiniz doktorum dün baba dedi ıhlamur iç iki fincan içsen yeterli doğuma yakın tavsiye edilmiyo kasgevsetici  etkisi olduğu için
-Reklam-
0 oy
(269 puan)
Aynı haftadadayız öksürükten bende iki hafta kendime gelemedim iki gün önce okudum bı yerden 5-6 diş sarımsağı ez yada ince rendele üzerine çıkacak kadar saf zeytin yağı köy 1 saat kadar beklet ayaklarinin altına sür bula iyice sonra pamuklu çorap giy küçük hemen yikayabilecegin birşeye sar  ama poşet streç falan olmasın 3 4 saat kadar bekle öyle aşırı kokuyor hiç ihtimal vermezdim işe yaratacağına ama neler neler yaptım nerdeyse öksürüğüm tamamen bitti inşallah geçer.
0 oy
(269 puan)

Zencefil cayini Ballı limonlu icebilirsin aşırıya kaçmamak kaydıyla bir yemek kaşığı bal yarım limon karıştırıp yiyebilirsin üzerine birşey yiyip içme yaksın iyice Ballı süt portakal suyu içine bir limon sıkarak tüketebilirsin  terlete bilirsin kendini bide buhar makinen yoksa almanı tavsiye ederim öksürükte özellikle geceleri çok rahatlatıyor ılık suya limon sıkabilirsin gebelikte en güvenli öksürük ve grip için bunlar ilaç kullanmak istemiyorsan.


0 oy
(112 puan)
Bana doktor, ayvayi ikiye bölüp cekirdekleriyle birlikte nöbet şekeri diye bi şekeri ekleyip üstünü gecene kadar su döküp kaynat suyunu ic dedi. O biraz hafifletmisti öksürüğümü

647,918 soru

3,415,612 cevap

4,246,092 yorum

183,136 üye

...