0 oy
203 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (20 puan)
Kızlar detaylı ultrason yaptırmam gerek nerden ve nasıl sıra Alicam yani hangi polikinlikten 
Gebelik haftası 19+2

5 Cevap

0 oy
(43 puan)
Canim bende gecen gun aldım perinatoloji bölümüne gittim ayrıntılı ultrasyon icin gün aldım mhrs den randevu verilmiyor bu bölüme.
(20 puan)
Yani perinatolojiye muayene olduktan sonra doktor mu veriyir sırayı
(20 puan)
perinatolojye muayene olduktan sonra doktor mu veriyor sırayı
(43 puan)
Yok canım doktorun yönlendirecek sende gidip sekreterden randevu alıyorsun
-Reklam-
0 oy
(1,620 puan)
Kendi doğum doktorun yönlendiriyor canım sana bir kağıt veriyor onu götürüyorsunuz perinotoloji bölümüne onlar uygun randevu varsa size veriyorlar ama seni doktorun yönlendirmesi lazım direk gidemiyorsun o bölüme yan dal olduğu için 
(20 puan)
Hım gittiğim hastanede yokmuş başka hastaneye git dedi doktor anlamadım
(1,620 puan)
Arastirman lazım yoksa da özelde yaptırırsın
0 oy
(3 puan)
Canım ben özel bir perinatoloji uzmanında yaptırdım 1.30 saat bakıyor ayak tırnağından beyin sinirlerine kadar ,Devletteki memnuniyetsizlik açıkçası beni korkuttu çünkü 20 30 dakika bide bakmadiklarini söylüyorlar ve devlet hastanelerinde sıra bulmak biraz güç bunun için 182 yi arayıp da alınabiliyor devlet hastanesi için MHRS den alamiyorsun malesef yada gidip hastaneden o bölümden yüz yüze randevu alabilirsin.
0 oy
(60 puan)
Ben perinatoloji bölümü olan hastaneden önce kadın hastalıkları ve doğum uzmanından randevu aldım MHRS den talep açarak.(Ama hastanenin kendisini aradığımda da her ayın son pazartesi hastaneyi arayarak da direk perinatoloji bölümünden randevu alabileceğimi söyledi haftam geçiyor diye o kadar beklemek istemedim ) Ultrasonla muayene edip gebeliğin haftasını yazıp perinatoloji uzmanına yönlendirdi. Asistanının dışarı çıkıp randevu verme saatleri var 10-11 // 1-2 arası gibi o saatte asistanı dışarı çıkıp randevu veriyor. Şu tarihte şu saatte gel diye. Detaylı ultrason için gittiğim de tekrar ekrana düşmek için kayıt yaptırdım kayıt yerinden. Saatime göre değil ekrandaki sıraya göreye çağırdılar.

Devlet Hastanesiydi perinatoloji uzmanı çok ilgiliydi eşim ve kızımla girdim kızıma yaklaşımı bile çok naifti çok detaylı bir şekilde gösterdi her şeyiyle bilgilendirdi.

Bir de benim haftam aslında tam zamanıydı hatta randevu almak için ama asistanı bana randevu veremeyeceğini geçtiğini söyledi bir süre bekleyip perinatoloji uzmanının yanına girdim randevuyu ondan alabildim.
0 oy
(290 puan)
Canım  kadın doğum doktorunun  dediği peritanoliji doktoru na muayene olabilmek için ikili yada üçlü test yapman lâzım dedi çünkü o testi yapınca ancak peritanolji bölümüne seni kayıt ediyor sende mhrs den randevu istediğin zaman alabiliyorsun hastane randevü vermiyor mhrs den alican başkada alamıyorsun  istanbul anadolu yakasında böyle 

650,105 soru

3,423,738 cevap

4,255,699 yorum

183,729 üye

...