0 oy
88 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
kapalı
Kızlar ben geçen yıl 32 haftalık erken doğum yaptım bebeğin suyu bitmiş oksijensiz kalır diye acil sezeryana aldılar ciğer geliştirici yapmadılar bebeğim 3 gün küvezde kaldı sonra ciğeri gelişmediği için melek oldu şimdi tekrar hamileyim ve aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum.

Sorum şu vakti geldiğinde doktora durumumu anlatıp ciğer geliştirici yapmasını ricamı etsem yoksa onlarmı buna karar veriyor ciğer geliştirici yaptıran anneler sizmi söylediniz doktorunuza yapmasını yoksa omu karar verdi buna
Gebelik haftası 5×0
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(880 puan)
Öncelikle başın sağolsun çok zor çok acı, Rabbim bir daha göstermesin. Ben de ikizlerimi 34 haftalık erken doğum yaptım 1 ay kuvozde kaldılar doktor bana 32.haftanin çok önemli olduğunu ondan önce doğan bebeklerin daha problemli olacağını söylemişti 7.aydan itibaren erken doğum riskimden dolayı ciğer geliştiriciye başlamıştık, daha önce yaşadığın bu acı durumu anlatırsan bu sefer daha temkinli olacaklardır diye düşünüyorum. Hayırla kucağına alırsın inşallah.
(37 puan)
Yaa çok geçmiş olsun canım  çok teşekkür ederim❤️
-Reklam-

648,238 soru

3,416,927 cevap

4,247,608 yorum

183,238 üye

...