0 oy
235 göst.
22 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan) sordu
12+3 haftalik hamileyim  gogus kremi almak istiyorum  ilk hamileligim  sizin kullandiginiz ve yan etkisi olmayan krem var mi sizler neler kullandiniz ve suandan itibaren kullansam olur mu? 
Gebelik haftası 12

2 Cevap

0 oy
22 Ocak 2023 (50 puan) cevapladı
Lansinoh ve mustelanin kremleri öneriliyor. Son iki ayda başla diyorlar. 
-Reklam-
0 oy
22 Ocak 2023 (261 puan) cevapladı
Ben saf zeytinyagi kullanmaya başladım simiden bebeğim 33 haftalık dün başladım Allah izin verirse doğuma kadar her akşam zeytinyağı sürecem
22 Ocak 2023 (263 puan) yorumladı
Canım zeytin yağı daha çok kuruttuğunu söylüyorlar doğruluk payını bilemem ama, ben de kantoron yağı deniycem doğumdan sonra da lanson alırım çünkü bunu her defasında silmek gerekirmi bilmiyorum kontoron yağını, ilk bebeğim de 8ay emzire bildim meme reddi yaşadık uzun süre sonra yavaş yavaş sütüm kedi 9ay da tamamen bitmişti, ama emzirdiğini süre zarfında hep yara bere içinde idim çok çektim göğüs yarasından en çok o karkutuyor beni aynı şeyleri yaşamam umarım ve 2yaşa isterse daha uzun bile emzire bilirim, kızımda çok üzüldüm emmedi die stres üzüntü birde pandemi dönemi sütüm çabuk kesildi.

1,490,319 soru

24,356,412 cevap

346,781 kullanıcı

...