0 oy
270 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Sorum yukarıda kızlar:(
Gebelik haftası 29+5

4 Cevap

0 oy
(3,319 puan)
Devlette kimseyi almiyolar bi sikinti yoksa
(12 puan)
Anladım sağolun
(3,319 puan)
Biz gecen gittik esimle. Esim gemide calisiyor. Normalde ozele gidiyoruz. Devlete gittik. Esim girmek istedi sadece hasta dediler. Girdim dedimki esim yurtdisinda caliisyor hic gormedi bebegi gelebilirmi. Ihtiyac halinde aliyoruz dedi. Sonra uzandim karnimi actim saolsun dediki cagirin esini gelsin. Geldi esim yanimda durdu onada anlatti doktor herseyi bak iste kalp atisi suyu kafasi falan :)
-Reklam-
0 oy
(490 puan)
Genelde devlet hastanesi birden fazla hasta aliyor iceri ve diger orda olan kadinlar rahatsiz oluyo ve rahatsiz olmakta haklilar sende istemezsin icerdeyekn baska hastanin esi iceri girsin
0 oy
(19 puan)
Doktorun kapısında ya da yan tarafında yazması lazım, pandemi ve pandemi sonrası tedbirler kapsamında hasta yakını alinmaz,diye. Ancak birden fazla kadın içeri aldıkları için eşleri kolay kolay almıyorlar. 
0 oy
(150 puan)
Bence tamamen doktorla alakalı hamileliğimin başından beri kontrollere eşimle birlikte giriyorum her kontrolde yanımda doktorum hiç birşey demedi. 

Ayrıca bir hasta çıkmadan başka bir hastayı içeri almıyorlar almamaları da lazım hasta mahremiyeti diye birşey var. Bugüne kadar böyle birşey yaşamadım. Haklarınızı bilir gerekli yerde tavrinizi belirtirseniz bu şekilde davranma cesaretinde bulunamazlar. 

İlgili sorular

648,123 soru

3,416,309 cevap

4,246,767 yorum

183,187 üye

...