0 oy
94 göst.
Doğum kategorisinde (50 puan)
Merhabalar

Pazartesi günü çatı muayenesi yapacak doktor bebek iri haftasını da doldurmuş bekletmeyelim dedi çatı durumuna göre normal de olâbilir ama Sezeryan a daha sıcak baktı bende sezeryan istyrm aslında yani zorunlu olarak normal e alirmi bebek 4100 gram di .ama şuan 4 buçuk olmuştur sağlıkla Dünyaya gelsin inşallah ama nasıl olacak bilmiyorum çatı muayenesi zormu

1 cevap

0 oy
(671 puan)
çatı muayenesine girmedim. bebeğime iri dedi doktorlar. rahat 5kiloya yakın doğar dediler sezeryan oldum. bebeğim 3700 doğdu :) ultrasonda illa yanılma oluyor. sezeryan doğumun herhangi bir zorluğunu görmedim. ama bebeğin kendi kendine doğmasını beklemediğime üzülüyorum. eğer vucudunuz müsaitse önceliğiniz normal doğum olsun. 
(50 puan)
Yaa normal doğum için musaitmi bilmiyorum ama hastaneden zaten korkan biriyim sonraki acılara nasıl dayanirim bilmiyorum yürürken vs çok zor oluyorms
(468 puan)
Eğer elinizden geliyorsa normal doğumu tercih edin iki tane normal doğum yaptım gerçekten korkulacak birşey yok 3.bebegime gebeyim kötü olsaydı emin olun 3.bebegi düşünmezdim. Rabbim kolaylık veriyor insana. Herşey gönlünüzce olsun bebislerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
(671 puan)
sezeryan doğumda yaşadığım tek zorluk belden aşağısı uyuşturularak oldu doğumum. hemşireler ilk yürü dediğinde bacaklarım boşa basıyormuş gibi hissettim. sonrasında da hep yürüdüm. hastaneden çıkar çıkmaz normal yaşama döndüm çarşı pazar işlerime bile baktım. burada yazılan kötü sezeryan hikayelerini çıkar aklından. ödüm kopuyordu burada milletin yazdıklarını okuduğumda. o kadar kolaydı ki herşey çok şaşırmıştım. Ben 2 gece hastanede kaldım. normal doğum yapanlar akşamına çıktılar hastaneden. Ben yavaş adımlarla yürüdüm hastane koridorlarında. normal doğum yapanlar koşuyorladı :) hamileliğinin son günlerinin tadını çıkart. kafaya çok takma. öyle ya da böyle doğacak sonuçta o bebek. bebeğim 70 günlük oldu bile. inan karnımdaki zamanlarını çok özlüyorum. inşallah istediğiniz gibi olur herşey. sağlıklı doğumlar diliyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
7 cevap 235 göst.
5 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semakcky (58 puan) sordu
0 oy
1 cevap 107 göst.
6 Haziran 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Meral.deyin (441 puan) sordu
0 oy
5 cevap 293 göst.

652,124 soru

3,431,674 cevap

4,264,483 yorum

184,310 üye

...