0 oy
259 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (119 puan)
Sorum yukarda 

4 Cevap

0 oy
(11 puan)
Her vücudun darbeye tepkisi farklı olabilir. Kontrole gitmenizde bence fayda var. Olmamıştır kanımca fakat Buradan sağlıklı bir yorum belki alamayabilirsiniz. Doktora gidin bakın rahatlayın derim :)
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan)
Kontroıune cok varsa bide cok sert deydiyse agrin olduysa bi ultrasona get canim.ben esimi yanima yaklastirmam karnima yastik koyarim uyurken bilmez ayagi deger diye .sanada tavssiye ederm canim karnina yastik daya oyle yat
(119 puan)
Ya çok sert değdi ama saniyelik ağrı gledi geçti. Bende öyle yapacam
0 oy
(18 puan)
Doktora gitmenizde fayda var 
0 oy
(133 puan)
İlk hamileligimde eşim uyurken yanlışlıkla bikac defa vurmuştu sonra araya yastık koyduk  14 hafta bebek kasıga yakın bir düzeydedir  ayrıca kas organ ve bebeğin suyu 3lüsüde darbelere karşı bebeği oldukça çok korumaktadır .kaşığa değilde karnına geldiyse muhtemelen bir sorun olmayacaktır içini birazcık rahatlatıp kontrole gidebilirsin .sorun olacagi zaman ağrısı azalmaz dahada artar diye biliyorum yinede bir doktor değilim sonuçta doktorda fayda vardır . Şuan ikinciye hamileyim istenmeyen bir gebeliktei ve ilk kızım daha 6 aylıktı . İster istemez onun teknelerine okadar çok mahruz kaliyorumki anlatamam . Bazen çokta sert olabiliyor . Bir şekilde içimi rahat tutmaya alıştım mecburum çünkü engel olamıyorsun bir yerden sonra ama elimden geldiğince koruyorum . İkinci hamileliğimde öyle çok kurdumki bunu acaba kızım oğluma zarar verdimi diye  detayli ultrasona girene kadar rahat edememistim  şimdi biraz daha rahatladım hareketlerini hissedebiliyorum . 
(119 puan)
Ya çok iyi geldi bana çok saol
(133 puan)
♥️♥️♥️

648,238 soru

3,416,929 cevap

4,247,613 yorum

183,239 üye

...