0 oy
227 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (293 puan)
kapalı
Kızlar bana başta bebegim erkek dendi şimdide kız olduğunu öğrendik kayınvalidemler de erkek sandıkları icin erkek yatak takımı yorgan örtü vs almıştı bende dedim kızmış ben kullandırmam bunları dedim ne farkeder bebekken kız erkek diyolar ama istemiyorumm sizce yanlışmı düşünüyorum?
Gebelik haftası 15+2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

0 oy
(485 puan)
Bence yanlış düşünüyorsun renklerin cinsiyeti yok ki mavi kızlara da çok yakışıyor. Kızımın çoğu yatak örtüsü mavi ve uzay temalı illa pembe bebisli şeyler olacak diye bişey yok 
-Reklam-
0 oy
(463 puan)
Zaten bir kaç tane nevresim kullanacaksınız kirlendikçe değişmek için. Diğerlerini de istediğiniz gibi alın. Hem insanlar heves etmiş almış kırmamak lazım.
0 oy
(833 puan)
Yerine bir sorun canım değişim yaparlar belki 
0 oy
(269 puan)
Kasıtlı yapılan bı durum yok ortada kayınvalidem yok ama inan olsa çuvaldan yapıp getirse en istemediğim şeyi yapsa eşimin annesi getirmiş diye kullanırım ölümlü hayat kalp kırmaya gerek yok bebeğin sağlıklı olsun kucağında kıyafetinin bir önemi yok başka şeylerde özendigini alirsin bence çok takıp bu güzel zamanların stresle geçmesine izin verme 
0 oy
Başta erkek dendi derken zaten cinsiyeti 2 haftadır söylerler, bence tam netleşmeden detaylı ultrasonu beklemeden söylemek yanlış. 

İnsanlar masraf etmiş, kullanılır bişey olmaz, mavi de güzel renk kız da kullanır yani
0 oy
(439 puan)
Bence birşey olmaz cnm benim kaynanam da yorgan yapmiş örtüsü de mor renk :))
0 oy
Renkleri takacak tek kisi sizsiniz. Bebek onlara takilmaz. . Kizima, mavide giydirdim, kahve rengide gride rlekbide giydirdim sortta. Bu kadar onemsiz seylere takilmayin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
0 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.

649,434 soru

3,421,277 cevap

4,252,945 yorum

183,548 üye

...