0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (81 puan)
Kızlar yakın zamanda orda doğum yapan var mı süreç nasıl ilerliyor ikinci gebeliğim doktor mu giriyo doğuma ebe mi refakatçi aliyolar mi normal doğum da bazıları çok kötü şeyler söylüyor bazıları da çok güzel şeyler ben özel hastane konforu beklemiyorum en azından doktorlardan ilk doğumda stajerlerin deneyi oyuncağı olmuştum o bakımdan korkuyorum açıkçası 
Gebelik haftası 27+0

4 Cevap

0 oy
(230 puan)
Bende şurada bekleyeyim . 
-Reklam-
0 oy
(3,667 puan)
Ben erken doğum yaptığım için beni iki perinotolog doktor doğurttu. Normal doğum yapmıştım Nisan ayında. Elhamdulillah her şey güzeldi. Doğumdan sonra hemen duş aldım. Oda tek kişilikti. Refakatçim kayınvalidemdi.

Elbette açılma takibi için sık sık kontrol ediliyorsun. Zaten ameliyat kıyafeti giydiriliyor. Sancıları çekerken o kontrolleri anlamıyorsun bile (: Sağlıkla kavuşun inşallah.
0 oy
(10 puan)
Bende merakla bekliyorum cevaplarinizi
0 oy
(3 puan)
Bende 27+1 bunu birlikte tecrübe edecek gibiyiz  
(271 puan)
Bende 23 deyim kızlar önce doğuran doğumdan sonra Bilkent şehir hastanesi hakkında mutlaka bizim için post açsın nolur ... Allah herkesi bir avazda kurtarsin inşallah merhametli insanlarla karşılaşırız .
(81 puan)
Belki de haftamız aynı ama bebislere bağlı tabi ben hastaneye gidip kapısında bekleyeceğim arabada sancımı cekicem ilk doğumda stajerler gerçekten mahvettiler beni korkuyorum yine aynı şeyleri yasamaktan

644,175 soru

3,402,303 cevap

4,229,780 yorum

182,174 üye

...