0 oy
270 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (133 puan)
yeniden etikenlendirildi
Kizlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ben 4.5 ay önce sezeryan doğum yaptım. Reglim 10 gün gecikti bugün itibariyle. Çarşamba günü 4 tane gebelik testi yaptım hepsi çift çizgi çıktı üstelik anında belirgin çizgilerdi sonra kan verdim kan değerime göre doktor %100 gece değilsin dedi ultrasonda kese falanda görülmedi ama kasik bel ağrısı uyku hali ara ara mide bulantısı oluyor sizce neden böyle oldu. Böyle bir durum yaşayan yada fikri olan bana yardım edebilir mi lütfen.
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(893 puan)
Acaba psikolojik mi sizinki 
(133 puan)
Belirtiler psikolojik olabilir evet ama idrar testinde neden pozitif çıktı acaba benim aklımı karıştıran bu oldu. Doktor adet söktürücü verdi onu kullaniyorum bakalım inşallah en yakın zamanda olurum.
-Reklam-
0 oy
(3,667 puan)
Kanda yoksa nasıl hamile olacaksın ki... Doğum yaptıktan sonra ilk iki sene âdet düzensizliği yaşamak da âdet olmamak da normal. Kaldı ki doğum yapılmamış olunsa dahi mevsim değişimi, sinir stres bile etkiliyor âdeti. Belli ki psikolojik etkiler yaşıyorsun. Gebelik yok. Hayırlı olsun.
(133 puan)
İdrar testlerinde pozitif çıkması benim aklımı karıştırdı ama dediğiniz gibi belirtiler psikolojik olabilir teşekkür ederim
0 oy
(750 puan)
4 gebelik testi de yanlış çıkmaz ki doktor bişey demedi mi hormonlard mı problem var acaba 
(133 puan)
Doktor sadece gebe değilsin dedi adet söktürücü verdi. Hormonlarda sorun olduğu zaman idrar testinde pozitif çıkabiliyor mu?
(3,667 puan)
Kist vs varsa çıkabiliyor

İlgili sorular

644,019 soru

3,401,661 cevap

4,228,946 yorum

182,123 üye

...