0 oy
292 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (94 puan)
Kızlar nerdeyse 25 hafta olucam ikiz bebeklere hamileyım. Doktor yasdan kılodan dolayır rsklı dıyor. Suan her sey yolunda ama jer an her sey ola bılır sonucda. Bebeklerın Allahdan basqa ne zaman geleceyı bilemeyiz. Merak ediyorum ıkız gebe olan anneler hastane cantasını ne zaman hazırlamaya basladınız. Benım esım cok rahat bırı bu konuda hıcde endıselenmez. Gun gecdıkce cok dusunmeye basladım. Nekadar desemde hep uzatıyor. Lütfen bılgı verırmısınız. Gecelerı uyuyamaz oldum buna göre.
Gebelik haftası 24+5

6 Cevap

+1 oy
(41 puan)
Bende cift yumurta ikizlere gebeyim 32+0 suan beim cantam 25 de sonra hzirdi iyiki hazirlamisim suan yatamiyorum oturamiyorm rahimagzim 5 cm kisa cikti heran gelebilirler dedi dr yani ileriki haftada inanilmaz agirlasacaksiniz
(94 puan)
Allah yardımcımız olsun canım kardeşim.  Ben sımdıden basladım yavas yavas agırşasmaya. Almakk bır yana onları yukayıb utulemek hemsı ış.
(147 puan)
Maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikiz gebelik çok daha riskli sanki heran birşey olacakmış gibi çok korkuyorum sizin haftaları görebilecek miyiz acaba endişe korku mahvetti kaç haftadır inşallah hayırlısı atlatırız
(94 puan)
Aynen kardeşim haklosınız o korku hep olucak. Amin Amin
(41 puan)
Aminn hallet bekleme zorlasacak cunku
(41 puan)
Stres yapma gorursun insallah
-Reklam-
0 oy
(521 puan)
Ben daha yeniyim 20. Haftaya yeni girdik ama takip ettiğime göre 30. haftada doğuran da var 37de doğuran da var. Çoğunlukla sezeryan oluyor ama bir tanıdığım bi kaç ay önce normal doğum yaptı ikizlerine (çift yumurtaydı) 

Tüm ikizlere riskli diyolar benim yaşım uygun fiziksel olarak da iyiyim aslında ama riskli gebelik takibi yapılıyor yine de. Siz gibiyim şimdilik bişey yok aslında ama iğne ilaç kontrol yasaklar vs. şeklinde geçti hep başından beri. 

Ben hastane çantamı 1 ay sonra falan siz kadar olunca 24, 25 hafta gibi hazırlamayı düşünüyorum. Erken doğum riskine karşı.

Allah sağ salim kavuştursun inş. 
(94 puan)
Amin canım. Tesekkur ederim .
0 oy
(147 puan)
Bende ikizlere gebeyim sizin yaşınız kilonuz kaç ki riskl grubundasınız 
(94 puan)
42 yas, 93.4 kılo
0 oy
(196 puan)
Bend dw 40 yaşındayım. Kilom fazla yok ama ikiz gebelikte erken doğum riski hep var dedi dr. 18. Haftayı doldurdum, ben de hazırlıklara başladım,  sağlıkla kucağımıza alalim hepimiz de 
(94 puan)
Amin canım
0 oy
(312 puan)
2. Gebeligim 33 haftalık ikizlere gebeyim. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin. Yaparım dedim aklim ilk gebeligime gitti acele etmedim agirlastim şu an her şey çok zor geliyor. Allahtan esim odalarini hazırlamıştı. 
(312 puan)
Ha birde bebeklerin ne zaman geldiği genelde genetiktir. Dış etkenler olmadığı sürece.ilk gebeligimde 37+2de suyum geldi 37+3de normal doğurdum. Kendim ve kardeşim.de aynı şekilde 37. Hafta Geçince gelmişiz. Normal doğum çok istiyordum yine ama mümkün değil pozisyon vs uygun değil. Doktorum 38. Haftayı bekleyelim dedi benim çocuklar beklemez dedim 37 geçer doğarlar dedim. Dr anlamadı 38 de diretti. Gecen hafta sancı çıktı tmm 37 den sonra alalim dedi. Herkesin doğum kapasitesi farklıdır yani.
(94 puan)
Allah kolaylık versin hepımıze. Hep dıyorlar 16 haftalık ıkoz gebe 24 haftalık tek gebeye berberdı.  Yanı 8 hafta daha onde. Bende 25 hafta nerdeyse sımdıden yurumem zorlasdı ustelık nefes darlıgı. Canım kardeşim benlık bır sey yokkı. Eşim bu konuda cok rahat bırı.
(312 puan)
Erkekler anlamaz canım. Özellikle ilk gebelikte anlamazlar. Benim eşim su an anlıyor ama işte ilk gebelikte o babalık duygusu hemen gelmiyor . O yüzden canınızı bosa sıkmayın. Yapamam başlayalım hazırlıklara deyin. Benim kendi hatam geçe bıraktım bazı şeyleri aklım ilk gebeligime gitti.
(94 puan)
Meselede odurkı ılk gebelık deyıl). Ama eh oşde erkek mılletı coxsu boyle oluyor. Helede benımkı hıc ıstemıyordu(((( onun ve aılesı ıcın cok buyuk sok oldu. Elınde olsaydı gıt aldır diyıcekdı canım.  Ben kararlıydım ayrılmak dahı olsa asla aldırmayacakdım. Neyse kızlar her seyde bır hayır var. Allah boyukdu. En buyuk duam zamanında gelsınler sağlıcakla gerısı duzelır Allah'ın iznıyle.
0 oy
(29 puan)
Bende çift yumurta ikizi kızlarıma hamileyim 34+3 olduk şükür çantaya gelince 25.haftada hazırdı herseyim iyikide yapmışım 30 dan sonra birden ağırlaştım yapamazdim oturup kalkamıyorum bile neredeyse her hafta kontrole gidiyorum 32 den beri bir kaç gündür ağrılarım başladı doktorum bu yüzden fitil verdi bir gün bir gün bizim için dedi bekletebilirsek 37 de alcaz daha sonrasına bekletmek sorun olur dedi sizede tavsiyem hazırlıklarınızı ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyi sizin icin belli olmuyor ikizlerin durumu çünkü 
(94 puan)
Allah kolaylık versin hepımıze Amin
(41 puan)
Banada bekletebilirsek 37 dedi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 487 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
6 cevap 295 göst.
26 Haziran 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yusuf.m6 (24 puan) sordu
0 oy
12 cevap 984 göst.

649,457 soru

3,421,439 cevap

4,253,067 yorum

183,560 üye

...