0 oy
199 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (161 puan)
Denizli de özel hastane doğum ve muayene ücretleri hakkında bilgisi olan var ki acaba?
Gebelik haftası 30+6

2 Cevap

0 oy
(253 puan)
Merhaba. Ben Özel Sağlık Hastanesine gidiyordum yılbaşından önce muayene ücreti 450 TL idi. Şimdi sanırım 550 TL olmuş. Doğum paketi vardı 9 bin liraydı ücreti. Doğuma kadar olan muayeneler tahliller ve doğum ücreti içindeydi. Ama ona da zam gelmiştir. Özel Sağlıktaki bir anlaşmazlık nedeniyle iki aydır Odak Hastanesine gidiyorum muayene ücreti 300 TL,doğum ücreti 7 bin TL oldu yılbaşından sonra.
(253 puan)
Şu an Odak Hastanesindeki doktorum Murat Karayel. Çok çok memnunum. En başta sağlık hastanesine gittiğim için çok pişmanım hatta. Normal doğum yaptırıyor evet.
(253 puan)
Sağlık Hastanesine gidip vakit kaybettiğim ve stresle geçirdiğim günler için çok pişmanım. Hamileliğimin ilk ayları ordaki doktor yüzünden zehir oldu diyebilirim. Hastaları kendilerine bağlayıp sürekli onları tercih etmemiz için olumsuz şeyler söylediklerini düşünüyorum. Bana doktor hiçbir kontrolümde olumlu bir şey söylemedi. Ona göre bebeğimin tutunması bile imkansızdı. Sonra bir gün ordan çıkar çıkmaz Murat Bey e gittim ve bana söylediği ilk cümle "sakın endişelenme, olumsuz hiçbir durum yok" oldu. Dediği gibi de her şey yolunda gitti çok şükür. 26 haftalık oldu bebeğim. Evet baktığınız zaman Sağlık Hastanesi daha konforlu ve donanımlı görünebilir ancak kesinlikle Odak Hastanesini tavsiye ederim. Tabi doktor seçimleri biraz da elektrik meselesi. Hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah :)
(161 puan)
Çok teşekkür ederim çok faydalı oldu yorumlarınız Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
(253 puan)
Rica ederimm aminnnn hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla. İyi akşamlar :)
(161 puan)
İyi akşamlar :)
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Egekent Hastanesi muayene ücreti 300 TL doğum ücreti de 6500 Tl
(56 puan)
Bn ilk gebeligimdede suna hanıma gitmiştim şimdi ikinci gebeliğim yine suna hanıma gidiyorum. Acil durumda ulaşabiliyoruz.zaten ilk gebelikse normal oneriyo daima.bn çok memnunum.
(161 puan)
Çok teşekkür ederim:) Rabbim bebeginizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
(56 puan)
Amin cnm cümlemizin bebeğini sağlıkla sagsalim kazasız belasız kucağımıza almak nasip etsin inşallah.Rabbim deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ve bebek bekleyen annelerimizade yar ve yardımcısı olsun inşallah hep dualarimdasiniz
(161 puan)
Amin inşallah Rabbim yardımcıları olsun hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah
(56 puan)
Amin inşallah

647,043 soru

3,412,450 cevap

4,242,111 yorum

182,889 üye

...