0 oy
234 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (158 puan)
Arkadaşlar gecen hafta ani. Bi şekilde erken doğuma alındım hem erkek doğum hem de mememim ucunun olmamasi somucu cok Zorluk çekiyorum emzirme konusunda asla ucunu tutamıyor napcagimi bilemiyorum masaj falan yaptm sağdm biraz çıktı ama genede tutamiyor tavsiyeler verecek olanlar var mi 

4 Cevap

+1 oy
(856 puan)
Kahve rengi kısmı ağız dolusu sokmaya çalışırsanız ucu yoksa bile emer. Ucunu vermeye çalışmayın. Parmaginizla çenesine bastırın ağzını tam açsın khverengi kısmı doldurun agzina
-Reklam-
0 oy
Benim profilimin kisminda sorular bolumunde meme tutuşu videosu var onu seyredin mutkaka. Ucuyla emzirmiyorsunuz çünkü.
(104 puan)
Alakası yok. Bazı kadınların göğüs ucu olmuyor benim gibi. Ne yaparsan yap tutamıyor bebek. Bide süt geliyor şişiyor göğüs balon şişince uç kısmı nasıl kayboluyorsa göğüste öyle oluyor. Ben günlerce emziremedim çocuk doktorum göğsüme baktı ondan sonra çözdük problemi. 2 yıl emzirdim hala da göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük. Eskiye göre baya iyi ama yine de küçük. 2. Hamileliğimi yaşıyorum 2. De bile sıkıntı olma ihtimali var. Göğüs pompası ve göğüs ucu alacam mutlaka.
Benimde göğüs ucum yoktu. Hemsireayni yintemle tutturdu. Sonrada ben ayni sekilde 3 gune zaten emince çıkıyor göğüs ucu.alakasi yok dediginiz sey bir cok defa kanıtlanmış.
(201 puan)
Nasıl çözüm buldunuz
Dogru memetusu videosu diye bir video var sorularimin kisminda. Memeyi agiz dolusu bebege veriyirsunuz sadece uc değil. O damaginda sikistira sikistira genzine kadar getirip sıkıyor.
(201 puan)
Gördüm teşekkürler inşallah bende emzirebilirim
0 oy
(31 puan)
Ben şırınga ile çektim ucunu cikardim biraz zorlu oldu ama aldı sonradan emdikçe çıktı ucu da 
0 oy
(104 puan)
Öncelikle göğüs pompası alman lazım. Sonra silikon göğüs ucu al bide mutlaka. Yoksa çok zor oluyor. Süt gelince göğüs ucu tamamen kayboluyor. Sagman lazım ilk başta çünkü süt göğüste kaldıkca daha da sıkıntı oluyor. Önce göğsünü biraz boşalt sütü sağ sonra da göğüs ucunu tak emzirmeye çalış. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 364 göst.
30 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mlkerdm (925 puan) sordu
0 oy
7 cevap 500 göst.
15 Ağustos 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde mr (169 puan) sordu
0 oy
2 cevap 66 göst.

647,073 soru

3,412,555 cevap

4,242,201 yorum

182,894 üye

...