+3 oy
693 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (54 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ülkemizde yaşanan deprem için çok üzgünüm. Rabbim oradakilerin yar ve yardımcısı olsun. Hayatını kaybedenler Allah'tan rahmet, geride kalanlarina sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz bu karda kışta sıcacik evlerimizde bile üşürken oradakileri dusunemiyorum bile.. Arkadaşlar milli yas ilan edildigi bu durumda ne olur biraz daha duyarlı olalım. Gereksiz ve acileyeti olmayan sorular görmek çok can sıkıcı. Göbeğim çıkmış mi, cinsiyet tahmini yapar mısınız  gibi sorularınızı kendinizi afet bolgesindeki hamile, yeni doğum yapmış arkadaşlarimizin yerine koyarak ona göre sorun. Afet bölgesinde olan veya orada yakını olanlar ben elimden gelen maddi ve manevi desteği yapmaya hazırım. 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+1 oy
(951 puan)
Platform herkese açık herkes kendi insaniyeti ölçüsünde paylaşım yapar kimse kimseye karişamaz duyarsız biri zaten okuyup geçer boşa caninizi sıkıp bu görevi ustlenmeyin maddi manevi destekte kapalı olur bilin istedim
(4,615 puan)
Bazı destekler gizli kapalı kalmamalı ki, teşvik edici olsun. Post sahibine de bu anlayış ve hassasiyeti için teşekkür ediyorum.. Milletin yüreği yanarken, derdimiz şu an doktorun bile göremediği cinsiyet olmamalı. Her şeyin bir zamanı var. Fütursuzluğun lüzumu yok.
(951 puan)
Instagram Facebook gibi mecralarda daha fazla duyulur orda yapmanızı tavsiye ederim ben zira oralarda yapıyorum
(4,615 puan)
Siz orada yaparsınız, bir başkası burada. Hani herkes istediği yerde istediği paylaşımı yaparı savunuyordunuz ya az önce ne oldu.. Fütursuzca kelimesini burada o kadar derdin arasında cinsiyet paylaşımı yapanlara söyledim, siz neden üzerinize alındınız? Ne yorumumu saygı çerçevesi içerisinde yapar geçerim, anlayıp anlamamak veya üzerine alıp almamak sizin probleminiz..
(54 puan)
Ben sosyal medya kullanmiyorum ve kullanma gereksinimi de duymuyorum bu benim kisisel görüşüm. Şu an bu platformda olduğum için buradan destek olmaya çalışıyorum. En azından insanlari duyarli olmaya davet etmeyi bile enkaz altında kalan bizim gibi gebeler için kendime borç biliyorum.
-Reklam-
0 oy
(441 puan)
Dün geceden beri evlerimize giremiyoruz. Hava çok soğuk yiyecek ekmek bulamıyoruz. Biz arabadayiz ama sokakta kalan insanlar var dua edin inşallah 
(441 puan)
Hayır Gaziantep
(118 puan)
Hala yardım gelmedi mi bir sürü tır yola çıktı
(441 puan)
İlk tır dün gece gelmiş çadırlar kuruluyor yavaş yavaş
(118 puan)
Rabbim size sabır versin dayanma gücü versin İnşaAllah feraha çıkarsın
(441 puan)
Amin inşallah
0 oy
(23 puan)
Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah:((
0 oy
Su postlariniza dikkat etsinler diye actim tekrardan. Köy yanarken sacini taramak bu yaptiklari.
0 oy
(749 puan)

Herkes en azından 1 tane de olsa sms atsın Allah rızası için 20 kişi atsa bir battaniye demek. Sıfır kıyafet istendiği için biz bir şey alamadık  köyde olduğumuz için alamadık Ama eşim Allah razı olsun bir battaniye parası kadar sms atmış.  Çok değil 15 tl 20 tl bir sms sizin bir sms niz bir yavruyu ısıtacak karnını  doyuracak  belkide . 

image

0 oy
(68 puan)
Hala evlerimize giremedik sarsıntılar devam ediyor su yok dogalgaz yok gıda skıntısı var hala göcüklerde onlarca insan var bu gecede nöbetteyiz lutfenndua edin
0 oy
(1,038 puan)
Kesinlikle katılıyorum. Böyle düşünmekte yalnız olmadığımı görmek mutlu etti arkadaşım. Herkesten aynı duyarlılığı bekliyorum. 
0 oy
(47 puan)
uykusuzum korkuyorum yine olacak uyanamam diye iki cocukla cok zor geçiyor bebegim varmi yokmu bilmiyorm taş gibi olmus sorun yoktur umarim  yine de buna da şükür Allah hepimizin yardimcisi olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
0 oy
6 cevap 415 göst.
6 Ocak 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Lisa (548 puan) sordu
0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
3 cevap 348 göst.
24 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilan88 (1,802 puan) sordu

650,165 soru

3,423,941 cevap

4,255,964 yorum

183,742 üye

...