0 oy
97 göst.
Doğum kategorisinde (55 puan)
kapalı
Kızlar merhaba.28 haftalık hamileyim.çok endeşelerim var yeni doğan bebek bakımıyla ilgili.yeni doğan bebeği bakması zormu sizce yardimci olurmusunuz tecrübeli olanlar neleri dikkat etmeliyim.
Gebelik haftası 27+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(19 puan)
Hiç endise edecek bir durum yok ilk çocuk heralde çocuk doğunca annenin iç güdüsü heralde çocuğa çok rahat bakiyosun o kendine çok güzel baktiriyor
(55 puan)
Kayınvalidem sen çocuk bakamazsin öldürürsün voçugu diyor kusar diyor içine gider olur diyor çok korkufuyor benj
(55 puan)
Hani öyle beceriksiz bir insansanda değilim  herşeyi hallederim ama bana böyle diyerek korkuduyor
Kaynanandan uzak durursan herşeyi yaparsın. Bakim icinde dr osman gönülal var onun videolarini izle yaparsin. Hepimiz digurunca otimatikman bakım bilgisi yükleniyor.
(686 puan)
Ay arkadaşım ister beceriksiz insan ol diyelim. Kendisi ilk çocuğuna hemen herşeyi bilerek mi yapmış? Ya ne kadar cahil, bilinçsiz insanlar var. Ne demekmiş sen çocuk bakamazmışsında, kusaemışta boğazına kaçarmış. Allah korusun kadının hayal dünyasına bak, düşündüğüne bak. Daha seni cesaretlendirmesi lazım. Arkadaşım emin ol annelik iç güdüsü ile bebeğine en iyi sen bakarsın nokta. Onun dilini öğrenirsin. Bakma onun konuştuklarına ve tavsiyem doğum yaptığında o kadın yanında falan olmasın. Yeminle içini kurutur.
(253 puan)
Sende kaynanana inat bebeğine gül gibi bakarsın yenidoğan bebek bakımı baştan zor gibi geliyor ama aslında çok kolay sadece kendini korkutma bebeğini sırtüstü yatırma ilk başlarda hep yan olsun yani kustugunda ağzında akacagi şekilde yatır ki kusarsa bogulmasin karnı tok altı temiz olunca mışıl mışıl uyur yenidoğan merak etme Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-

647,712 soru

3,414,840 cevap

4,245,258 yorum

183,070 üye

...