0 oy
103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (312 puan)
Merhaba hanımlar,

34 haftalık ikizlere gebeyim. 2 gündür inanılmaz baş dönmesi ve mide bulanması yaşıyorum. Mide bulantısı sadece ilk 3 ay yasadim. Şu an o ilk 3 aydan daha kötüyüm. Midemde 2 aydır yanma da var. Ama bu durumu yaşayan var mı? 

Yarın doktor kontrolüm var olmazsa bu güne almayı düşünüyorum.
Gebelik haftası 34

2 Cevap

0 oy
(432 puan)
33 haftami bitiricem 2 gun sonra aynı durum bendede var.ayrıca kalp çarpıntısı yaşıyorum.135 atıyormuş kalbim cumaya kardelojiden randevu aldım.depreme üzüldüm ondan mı acaba diyorum.migde bulantısı ben 2 ay anca yaşadım.simdi tekrar geri dönmesi normal diyor doktor ama.bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor bulanti yanma ondan oluyor dedi
(193 puan)
Bende aynı durumdayım.Daha 9 haftalık gebeyim ve çarpıntım oluyor.Özellikle sabah kahvaltıdan sonra.Halsizlik.Şu an bile çarpıntım var.
(312 puan)
Bende öyle diyorum acaba stresten üzüntüden mi oldu. Bakmamaya çalışıyorum ama yine görüyorum elim gidiyor. Ben 8 aydır hiç kusmamistim maşallah. Şimdi kustum. Yarın benimde randevum var bakalım ne diyecek. Allah yardımcımız olsun. Thurkan kanına baktir kesinlikle ve demirine.
-Reklam-
0 oy
(123 puan)
35 haftaligim hamileliğin başından beri mide bulantısı ve kusma  yaşıyorum geçmedi hiç son 2 haftadır da baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşıyorum doktora sordum normal dedi çocuk büyüdükçe günümüz yaklaşıyor alan daralıyor baskısı daha çok olur dedi ama şuan tansiyonum iyi olsa dahi sürekli ağrım var ve başım dönüyor yarın kontrolüm var tekrar soracağım ne yapacak acaba 
(312 puan)
İşte bende bu bulantı tek ilk 3 ay oldu hep olsaydı anlardım. İlk gebeligimde hic böyle şeyler olmadı ikiz gebelik çok zormuş. İşte benimde tansiyonum iyi ama yine de sizin gibiyim. Yarın benimde kontrolüm var. Allah sağlıkla kurtarsın bizi ve çocuklarımızı inşallah.

647,907 soru

3,415,572 cevap

4,246,076 yorum

183,133 üye

...