0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (49 puan)
Kizlar 4 ay once dusuk yasadim. Su an yine hamilelik gosteriyo. Doktora gittim takvimle 5+5 haftalik ama kucucuk nokta kadar birswy gorundu. Ne bebek ne kalp atisi duyamadik. Doktor bu gebeliyin saglikli bir gebelik olmadigini soyledi. Bir bucuk yasta kizim var ondada bunu yasadim. Ama o zaman gec dollenme ola bileceyni soylemisti doktor. Acaba benim gibi boyle birsey yasaysn oldumu. Gec dollenme ola bilirmi yine ? Zaten duzensiz 33 35 gunnen bir adet olan biriyim. Ilk gebeliyimde cok tedavi gordum bunda hicbirsey yapmadan oldu. Kaybetmekden korkuyorum su an. 
Gebelik haftası 5+6

2 Cevap

0 oy
(2,722 puan)
Bisi söylemek için erken 8. Haftaya kadar kalp atışını bile duymayanlar oluyor doktor neden öyle dedi ki bence biraz bekle derim genelde 6. Haftada kese görünüyor 7. Haftada kalp.atisi duyuluyor
(49 puan)
Kucucuk oldugunnan ben belirtdim ilk gebelikdede yasadim bu durumu. Sonrasinda gec dollenme ola bileceyini de belirtdi. Cok gerginim. O kadar cok istiyorum ki. InsaAllah oyle olur. Bir hafta sonra yeniden gel bakalim dedi. Biraz daha gec gitmek istiyorum. Zaten saglikli gebelik olmazsa buyuk ihtimal dusuk olucak. InsaAllah hepimoz icin benim icin de en iyi olur. Tesekkur ederim.
(49 puan)
Kucucuk oldugunnan ben belirtdim ilk gebelikdede yasadim bu durumu. Sonrasinda gec dollenme ola bileceyini de belirtdi. Cok gerginim. O kadar cok istiyorum ki.Bir hafta sonra yeniden gel bakalim dedi. Biraz daha gec gitmek istiyorum. Zaten saglikli gebelik olmazsa buyuk ihtimal dusuk olucak. InsaAllah hepimoz icin benim icin de en iyi olur. Tesekkur ederim.
(2,722 puan)
Hayirlisindan sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah rabbim hayırlı olanı versin
(49 puan)
Cok sagol canim. Allah herkese saglikli gebelil nasip etsin ❤️
-Reklam-
0 oy
(141 puan)
Ekim ayi mi dusuk yasadin.   Kacinda.     Insallah bu sana tutunur
(49 puan)
Neden oldugu bilinemedi. 6 haftaliknen kalp atisi fana hepsi duyuldu. 9 haftalikken kanamam oldu agriyla hastaneye gittiyimde dusuk gercekleceyini soyledi doktor ilac verdi dusmesi icin. Eve varir vafmaz ilac icmeden kendiliyinnen dusdu. Daha sonra ilaci yinede icmemi istedi doktur kalmamasi icin. Pastadan sonra bende kusma falan oldu. Kendimi cok kotu hiss etdim. Doktor qida zehirlenmesi ola bileceyini bununda bebege zarae veripte boyle olacagini anlatdi qaliba ondan olmustu. Tesekkur ederim canim Rabbim tum evlatlari korusun qizim var zaten hamdolsun ama yinede cok istiyom.

649,010 soru

3,419,588 cevap

4,250,845 yorum

183,446 üye

...