0 oy
231 göst.
10 Şubat 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (19 puan) sordu
Merhaba kızlar 36 +3 haftalık hamileyim . Deprem bölgesindeyiz.depremde yaşadığım korkudan dolayı 2 gün sancım oldu simdi çok şükür iyim ama burda hastaneler kullanılamaz halde sadece acil bölümü açık . Doktorumla konuştum doĝumhanenin kullanılamaz halde olduğunu söyledi .Muane olabilecegim biyer yok şuanda Ne yapicam bilmiyorum .Ama o kadar insan hayatını kaybetti bu durumuma üzülemiyorum  şükrediyorum halime umarım bebeğim iyidir.
Gebelik haftası 36+3

2 Cevap

0 oy
10 Şubat 2023 misafir cevapladı
Sen hamilesin ve onceliklisin afad birimlerine ulas ve doğum için yinlendirilmek istediğini soyle seni mevcut iline gore yonlendireceklerinbilgeye gondersinler.
-Reklam-
0 oy
10 Şubat 2023 (230 puan) cevapladı
Bende 31 haftalık gebeyim ve deprem bölgesinde olduğum için aciller bakamıyorum muayene zaten hiç yok. Bugün iç çamaşırım ıslanmıştı korktum tekrar olursa çevre illere gideceğim son çare olarak rabbim korusun dua edelim bol bol 

İlgili sorular


1,493,644 soru

24,403,606 cevap

350,325 kullanıcı

...