0 oy
84 göst.
Doğum kategorisinde (140 puan)
Hayırlı geceler kızlar. Depremden sonra kayseri ve bazı illerimizde hala artçı sarsıntılar hissediliyor. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Depremden sonra kayseride merkezde her hangi bir hastanede sezeryan doğum yapan var mı nasıl geçti o sarsıntıdalarda doğum lütfen bilgi verir misiniz ? Bende 2. Sezeryan doğumumu kayseride yapacağım şu an şehir dışındayım. Doğumum yaklaştı bi oğlum var içim de büyük korku var çocuklarım için.  Lütfen yanlış anlaşılmasın . Şimdiden çok teşekkür ederim.  
Gebelik haftası 28+6

2 Cevap

0 oy
(10 puan)
Merhaba bende 2. Doğumumu Kayseri de yapacağım bende şehir dışındayım Bi oğlum var kayseride evimiz de var ama oğlumu götüremeyeceğim çok korkuyorum sürekli sallantılar oluyormuş Allah yar ve yardımcımız olsun 
(140 puan)
Amin inşallah canım.  Insan kendi için değil de evlatları için korkuyor. Benimde eşimin ailesi var orada ama onlarda memlekete gitti o sarsıntılarda orada doğum yapmak insanı korkutuyor açıkçası.  Eşim le ben çok tereddütte kaldık doğum için. Bulunduğumuz şehire eşim pek sıcak bakmıyor doğum acısından. Durum böyleyken hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah ümmeti muhammed 'in hakkında inşallah canım.  Rabbim hiç bir ananın babanın kucağını boş bırakmasın hiç bir evladida anasız babasız bırakmasın rabbim inşallah canım.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Perşembe günü Kayseri şehir hastanesinde sezeryan doğum yaptım. Hastanede kaldığım sürece hiçbir sarsıntı hissetmedik. Şimdi evdeyiz evet arada sallantılar oluyor ama hafif. Korkulacak şekilde değil. 
(140 puan)
Bilgi için teşekkür ederim canım . Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin size ve yavrunuza

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
7 cevap 126 göst.
3 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Baharylvc (17 puan) sordu
0 oy
2 cevap 140 göst.

654,855 soru

3,442,158 cevap

4,276,235 yorum

185,012 üye

...