0 oy
199 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
32 Haftalığım ve bebeğim ters. 
Gebelik haftası 32

5 Cevap

0 oy
(263 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Benim de ters cnm,  ama benim sezeryan olucak zaten o yüzden çok sıkıntı etmiyoruz doktorun ile, ilk bebeğim de sezeryan olmuştu çünkü. İlk bebeğim de kafası heran doğacak gibi ilk günden son güne kadar hep rahime dönüktü heran doğacak gibi, buda tam tersi duruyor:).

Ama son aya kadar genelde dönüyormuş bebiş ler merak etme Allah bir şekilde kolaylık sağlar..

Yarın kontrolum var benim de, sizn boy kilo nekadar bu hafta. 
(32 puan)
Cuma günü gidicem kontrole ama geçen hafta doktor dedi kilo 1650 gr boy 38 cm dedi
(32 puan)
Bide sezeryan olmak istemiyorum birçok kişide dedi dönmezse doktor elleriyle döndürür onu normal doğum yaparsın diye araştırdım ama yüzde 50 riskliymis  sezeryanida olmak istemememin sebebi öyle bı anlatyilarki artık içimde bı korku olustu
(263 puan)
Oy maşallah kuzucuğa, bakalım yarın bize ne diyecek doktor, rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun hepimizi  yavrularımıza.
(32 puan)
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cinsiyet ne sizin
(263 puan)
Korkma kuzum, döner o daha çok zaman var merak etme, ayrıca sezeryan derse de doktorunu dinle, diretme hem bebeğin hem kendi sağlığın için, sonuçta en doğrusunu onlar bilir, sezeryan da normal de aynı aslında birinin sancısını önceden çekiyorsun, diğerinin kini de sonradan çekiyorsun, vallahi bebeğinin aşkı ile hemen toparlanıyorsun rabbim sana öyle bir güç veriyor ki merak etme.  Benim sezeryan olma sebebim hem çatım çok dardı hem de gelişimi durmuştu anne karnında 2hafta bekledi doktorum hiç değişme olmadı gelişimde alalım tehlikeye de atmeyw gerek yok dedi tamam dedim.
(32 puan)
Wallah içini öyle bı rahatlattiniz ki çok teşekkür ederim size Allah yar yardımcınız olsun Âllahim ne muradiniz varsa versin:)
(263 puan)
İlk bebeğim kız 24 şubat da 3yaş olucak Allahın izni ile ☺️. şimdiki erkek nasip ise. Kızıma aşığım bakalım erkek annesi olmak nasılmış görücez, herkes gözümü korkutuyor erkekler çok zor die bakalım sağlık ile gelsin de yaşayıp görücez..
(32 puan)
Allah uzun ömürler versin. Benimkide kız
(263 puan)
Amin amin canım benim Rabbim senin ve tüm annelerin de ne muradı varsa versin, isteyen herkese Evlat sevgisini tatdırsın inşallah, hiç korkma, benim ağrı eşiğim çok düşük panik birisiyim de, hatta okadar ki doğuma ağlayarak girip ağlayarak çıktım taki kızımı kucağıma alana kadarmış herşey o an dünyaları serseler önüne gözün ondan başka bişey görmüyor inanan ağrı sızı umurunda olmuyor ve hemen toparlanıyorsun çünkü herşeyini kendin yapmak istiyorsun.. İyi geceler
(263 puan)
Amin cümlemizin kine inşallah, kızlar çoook başka gerçekten, ilk kız bebeği olan anneler şanslıdır derler büyükler hep sağlık ile kucağına alırsın inşalah sende evladını..
(263 puan)
Canım bugün doktor kontrolumuz vardı ya 32+4 haftası  2kilo 40cm dedi doktor. Yazayım dedim.
(32 puan)
Maşallah 3 gün sonra bende ogrenicem artık hayirlisiyla
(32 puan)
Maşallah 3 gün sonra bende öğrenicem artık hayırlısıyla
(263 puan)
Sende yazarsın canım.
(32 puan)
Dönmüş Allah'a şükür
(263 puan)
Hadi gözün adın, canım sevindim senin adına :)
Kilosu boyu nasılmış peki ne dedi doktorun.
(32 puan)
Kilosu 2250 g dedi boyunu söylemedi maa herşeyi gayet güzel dedi
-Reklam-
+1 oy
(1,974 puan)
Doner belki 34 te doner falan yazanlar olmustu baskasina ben henuz o asamalara gelemedimde duydugun kadariyla donebilir diye biliyorum
0 oy
(11 puan)
Bebek hareketleri sürekli değişiyor canım endişelenme daha gününde var inşallah döner tekrar
(32 puan)
İnşallah döner ama devletteki doktor dedi yüzde 90 döner dedi özel doktor biraz riskli  dedi bol bol dinlen dedi bebisin de hiç dönmesi yok gibi
0 oy
(259 puan)
30 da gittiğimde dönmemişti ama 32 de gittim dönmüştü değişiyor sürekli sıkıntı etme döner inşallah 
0 oy
(1,043 puan)
İnşallah düzelir canım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
13 cevap 257 göst.

652,118 soru

3,431,641 cevap

4,264,438 yorum

184,309 üye

...