0 oy
55 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Merhaba, evde test yaptım. Pozitif görünce hemen hastanede kan verdim ve betahcg değerinin 700 olduğunu gördüm. Akşam üstü kanamam oldu bu yüzden sabah doktora gittim. Doktor kesenin görünmediğini ancak yerleşme kanaması olabileceğini ancak düşük riski olabileceğini söyledi. Tekrar betahcg ölçümü yapıldığında 706 olduğunu gördüm. Keseyi ne zaman gorebilirim? Ayni süreci yaşayan var midir ?
Gebelik haftası 5

2 Cevap

0 oy
(3 puan)
5. Haftada benim de karından görülmedi, kanamam yoktu. Kendi isteğimle vajinal baktı ve gördü. Bir arkadaşımda aynı haftada 4 gün kanaması geldi. Ama bebek sağlıkla büyüdü. Ben 12, arkadaşım 20 haftalık şimdi. Kafanıza takmayın. Ama başka bir doktora görünün bence. Kanaması olan arkadaşıma kürtaj demişler, aynı gün başka doktor ama özeldi kalp atışını duydu. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 
-Reklam-
0 oy
(2,224 puan)
Canım  adetim bir gün geçince test yaptım testlerim pozitif çıkınca tam.kan vereyim diye düşünürken  3 gün sonra kanamam oldu hafif  hemen dr gittim 4+3 de keseyi gördü dr  alttan muayene ile   6+3 de tekrar gwl kalp atışlarına bakalım dedi  bu sürede ilac.verdi düşük önleyici şuan 5+6 dayım bugün hafif yine lekelenmem oldu  WhatsApp tan yazdım gel bakalim dedi ama bugün gidemedim yarın tekrar gideceğim   inşallah birdaki gittiginde keseyi görmüş olursun  bol bol dinlen bu sürede 

650,368 soru

3,424,736 cevap

4,256,946 yorum

183,784 üye

...