0 oy
426 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (344 puan)

Kızlar ılk gebelıgım ve acemılıgım. 12+4 haftalıgım. Karnımın alt kısmı rahmın ust tarafında sertlık sıslık gıbı bısey var ne olabılır .Tecrubelı anneler sımdı bılır. Cınsel ılıskı sırasın da oldu. Esım ıcıme gırerken orası sertlesıyordu cıkarken ınıyordu cok korktum bebekmı dıye agrım kanamam yok cok sukur. 

Gebelik haftası 12+4

4 Cevap

+3 oy
(1,437 puan)
yeniden gösterildi

Ya kusura bakmayın da bu Nasil bi tarif içine girerken çıkarken vs az mahremiyet ya 

(1,142 puan)
Mahremiyet derkem? Kadın ne demişki nasıl tarif edebilir başka? Ya insanları terslemek, ters cevap vermek ne kadar hoşuna gidiyor insanımızın..
(688 puan)
Reel hayatinizda mahremiyetinizi sirf karsidaki kadin diye döküp saçıyor musunuz? Genelleme yapmayin bence siz yatak odaniza kadar anlatiyor olabilirsiniz ama her kadini genelleme yaparak "biz kadinlar" diyerek kendi dusuncenize dahil etmeyin derim. Ne kimsenin gerdegini bilirim -ki beni uzaktan yakindan ilgilendirmez- ne de kendi mahremimi dokerim. Herkesi kendinizle bir tutup aman bunda ne var diye genellemek yanlis.
(1,142 puan)
Burda kadın gerdeğinden bahsetmemiş yalnız, mevzuyu yanlış anlamışsınız,
Bilmediğini sormayacak da ne yapacak ya?
 Bu hafta kavun olduk, yok soğan olduk yazsın dimi?
(688 puan)
MrveNr dikkatli okursaniz yukarida DrySngl isimli kullanicinin soylediklerine ithafen yazdim genellemeyi yapan kendisidir. Biz kadinlar demek yerine kendisi kendini kast ederek 'ben konusuyorum o zaman kadin arkadaslarimla gerdek muhabbeti yapiyorum" desin. Gelip postun altina amaaaaan canim ne var bunda biz kadin kadina neler neler konusuyoruz vs. diyince normal mi karsilamali karsi dusuncede olanlar? Kimsenin boyle bir zorunllugu yok o yuzden genellemeler yanlis.
(750 puan)
Gerdeği anlattanlardan değilim çok şükür ama reelde bunu yapan çok insan var dedim. Hadi bu da mahremiyet ya. Kadının sorusunda abes bişi yok. Gayet normal soru sormuş hoşgörülü şekilde cevap vermek varken tesrlemek azarlamak neden. İş buralara kadar geldiyse sayfada sorulan soruların çoğu mahremiyet o zaman hepsine tek tek tepki verelim. Hiç anlamıyorum gerçekten.
-Reklam-
0 oy
(1,047 puan)
Doktorunuza sordunuz mu ilişkiye girebilirmiyiz diye cnm mutlaka sormalisin..dikkat etmeniz gerek ilk üç ay riskli dönem çünkü bu konuyu burda kimse bilemez doktora sorman gerek..
(344 puan)
Randevum cuma gunu doktorum da hıc bısry demedı sımdıye kadar.  Burdan belkı durumu yasayan olmustur dıye sordum.  Sagol cnm
(1,047 puan)
Cnm herkesin hamileligi farklı gelişiyor benim serbestti ama haftada 2 kere dedi düşük tehlikeli olana yasak gibi gibi durumlar var cnm mutlaka sor
0 oy
(100 puan)

Bebek kasilmis olabilir dikkat etmelisin ilk uc ay

(344 puan)
Tamam canm sagol
0 oy
(662 puan)

Oluyor o canim. Esin bebege ulaşamaz yani ona bir zarar veremez.Eger dusuk riskin yoksa dusuk riskindede rahimde kasilmaya neden oldugundan doktorrlar yasakliyor. Onun nedeni ise buyuk ihtimalle gaz oluyor ama tabiki cok dikkatli olmak gerekli o yuzden dikkat etmelisin.

İlgili bir soru bulunamadı

647,937 soru

3,415,671 cevap

4,246,121 yorum

183,141 üye

...