0 oy
373 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (27 puan)
Hayırlı geceler hanımlar ben deprem bolgesindeyim ve doktor randevum vardı gidemiyorum k.maraş ta hastane kalmadığı için ve doktorum kan hapı ve vitaminlere başlayacağını söylemişti 12 haftalık siz hangi ilaçları kullanmıştınız şimdiden teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 12

9 Cevap

0 oy
(259 puan)
Ben vinalac adında bir multivitamin kullanıyorum gebelik sonuna kadar dedi

İçinde demir,B12,magnezyum hepsi var
(27 puan)
Eşime eczaneden nogisfer diye bir surup vermişler kullanmakta tedirgin olduğum için kullanmadım.
(259 puan)
Doktorun vermediği hiçbir şeyi kullanmayın bence
(27 puan)
Malesef burda hic doktor yok hangi doktoru aradiysam ankarada biz burda perisan haldeyiz.
(259 puan)
Peki sağlık ocağına gitme şansınız oluyor mu
-Reklam-
0 oy
(1,043 puan)
Gyno Ferro sanol kullanıyordum birde decavit
0 oy
(57 puan)
Allah yardımcıniz olsun şuan Kahramanmaraş ta misiniz evinizin durumu nasil
(27 puan)
Evet hala kahramanmarastayiz evimiz çok şükür ama biz berbat birsekilde korku icinde bekliyoruz.
0 oy
(27 puan)
merhabalar oncelikle geçmiş  olsun..bu haftalarda demir hapi veya surubu.ekstra multivutamin ve d vitamini veriliyor..eczaneye ulasma sansiniz varsa onlarda bilgi verebilirler 
(27 puan)
Eczane olarak seyyar eczaneler var malesef ki oradada ilac cok fazla yok
0 oy
(782 puan)
14 kadar folik asit sonrası d vitamini desteği 
0 oy
(686 puan)
 Benim doktorum sadece folik asit kullandırtmıştı bana. İşte kullanılması gereken demir hapı zamanına kadar. Sonrasında da kan hapını kullandım hala kullanıyorum. Onun dışında bana vitamin falan vermedi. Hatta sordum birkaç defa, kan değerlerimden buna gerek olmadığını söylemişti. Gerçekten de aile hekiminde düzenli kanıma bakıldığında nir sıkıntı çıkmıyor. Herkesin farklı sanıyorum 
0 oy
(7 puan)
Çok büyük geçmiş olsun rabbim feraha çıkarsın inşallah hepinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Adres ya da yer bildirimi yapabiliyorsaniz kan ilacı ve vitamin desteğinizi ben gönderebilirim.  Aslında kan testinden sonra kullanılması daha doğru ama her şekilde vitamin kullanılması gerekiyor zaten. Hiç temin edemezsen eğer yine de tedirgin olma rabbim koruyup kollayacaktir elbette. Ayrıca bir çok nokta da sağlık kabinleri ve çadırları kuruldu bira araştırıp gitme şansınız olursa iyi olur bir çok doktor da gönüllü olarak çalışıyor diye biliyorum. Allah yardımcınız olsun yapabileceğim başka birşey olursa lütfen yazın dualarım sizlerle.
(27 puan)
Amin inşallah çok teşekkür ederim depremin ilk günü lekelenmem olmuştu gittim fakat muayene edilmedim maalesef hastaneler yok çadırlarda mağzeme yok.
(7 puan)
Bir daha olmadıysa hiç korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz. En son yaptırdığın kan tahlili filan varsa gönderir misin en azından burda doktora sorayım ona göre ilaçlarını alıp göndereyim buradan adres ya da telefon paylaşımı yapabilirsen ben sana dönüş yapayım canım.
0 oy
(416 puan)
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Bugünler de hemen geçsin.Ben de regenesis max gynoferro ve d³ kullanıyorum. Benim kullandığım regenesis ilaç değil vitamin takviyesi eczacılara sorabilirsiniz gebelik boyunca hatta gebelikten sonra bile öneriliyor içinde her şey var. Kan durumunuz ne ne değildir bilmiyorum ama benim doktorum 20.haftadan sonra başlatmıştı. Ben gyno ferro sanol almıştım başta aşırı kabız ve mide bulantısı yapmıştı. Sonra depo formunu verdi. Depo formunun kullanımı daha rahat. 
0 oy
(155 puan)

Mrb canım geçmiş olsun bende sanliurfadayim şuanda 13 haftalık oldum gecen hafta ozeldeki doktoruma gidebildim 12 hafta olunca su ilaçlara başladı resim attım yinede yazayim COLEPLUS, DECAVİT, KOMFERFOL BALIK YAGIDA VERDIDE ALAMADIM ONU

image

image

image

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 177 göst.
26 Mart 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Zara.31 (1 puan) sordu
0 oy
5 cevap 207 göst.
+1 oy
1 cevap 220 göst.

648,623 soru

3,418,280 cevap

4,249,062 yorum

183,342 üye

...