0 oy
256 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (9 puan)
Merhaba hamınlar tüb bebek tedavisi ilk hamile kaldım 7 hafta civarında olduğumu söyledi doktor kalt atışını duymak için gittim ama kesede bebek görünmü 1 hafta sonra belki görünür haftaya gel dedi bu kadar geç görünmesi normalmi hiç başına böyle bişey gelen varmı iki gündür çok kötüyüm 4 yıldır bunu bekliyordum..
Gebelik haftası 7 haftalık

3 Cevap

0 oy
(188 puan)
Aynı bekleyisteyiz canım benim 7 haftalık olmam gerekirken kese 5 haftalık ti ve kalp atışı da duyulmadi bebek de görülmedi farklı doktorlara gittim 1 hafta daha beklememe olmazsa birşey sonlanması gerektiğini söylediler inşallah seninki öyle olmaz . Benim bide kesem deprem zamanı 1 gün tek büyümüştü en son 1.34 cm di Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 
(9 puan)
Benimde hiç kanamam yok ağrım yok öyle inşallah herşey güzel olur ikimizde bebişlerimizi görür kalbini duyarız inşallah..
(188 puan)
Amin amin inşallah Allah razı olsun canım benim ❤️
(9 puan)
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah Allah dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimle birlikte
(1 puan)
Benim de kanamam var Dr gittik 11 haftalık im ama 7 hafta da gelişim kalmış dedi ben yapacağım bilmiyorum
(9 puan)
Canım inşallah herşey iyiye gider hepimiz sağ salim bebeklerinizi kucağımıza alırız..
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Hiç panik yapıp üzülmeyin 4 hafta snra ben öyle oldu 6 7 haftalikmisim haftaya gel hayırlısı dedi doktor haftaya gittiğimde kalp atışını duydum 
(9 puan)
Ay canım benim inşallah benimde öyle olur inşallah gittiğimde sağ olduğunu bebeği görürüm kalbini duyarım hayatımı eğiştiren deprem benden bebeğimide almamış olsun buna dayanamam inşallah dediğin gibi olur canım..
0 oy
(140 puan)
Canım benim ilk gebeliğimde 6 haftalıktı öğrendiğimde kalp atışı duyulmadı 8 haftanın sonunda duyuldu . Bekle ümidini kesme Allaha dua et rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım.  Amin . Rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım.
(9 puan)
Her zaman duam dilimde hep dua ediyorum amin inşallah bende duyarım işte bebekte görünmedi bende 8 haftanın sonundamı görüdün ilk bebeğide bebek önce görünmüşmüydü senin
(140 puan)
Şimdi ne desem yalan olur canım kapo atimi yok dedi doktor 2 -3 hafta sonra gel dedi ben dayanamadım 8. Haftanın sonunda gitmiştim çok şükür duyulmuştu. Bu gebeliğimde de 5 haftalıkken öğrendim sadece kese göründü kesen oluşmuş dedi doktor bebek göremiyorum demişti içim de bi ferahlık vardı bunda da 8. Haftanın sonunda gittim Bebek göründü kalp atışı duyuldu. Bide 2. Gebeliğim geç döllenme olmuştu. Belki sende de geç döllenme olmuştur canım. İçini ferah tut. Ve tek doktorla yetinme gerekirse 10 doktora git. Ben kayseride doğum yapmayı düşünüyorum şu an şehir dışındayım burada ki doktor haftasından ileride 5-6 gün önde diyor kayseride ki kendi doktorum geç döllenme olmuş 3-4 gün geride diyor. Benim için ileri ve ya geri önemli değil gelişimi sağlığı iyi çok şükür  geri kalan önemli değil kafama takmıyorum pek.  kullandıkları makinelerde de farklılık oluyor canım. Uzun oldu biraz kusura bakma.  için ferahlasın diye anlattım canım.
(9 puan)
Yok canım ne kusuru çok sağol çok teşekkür ederim inşallah görünür benimde benim tek sorun tüp bebek olması transfer zamanı elli olunca geç döllenme olma ihtimali olmuyomuş ilk doktorum kesenin boyu küçük 20 mm altındayken bebek görünmez az daha bekle sen bi sorun yok kesede dedi tek umudum o benimde cumayı beklicem ve başka doktora gidicem inşallah görünürde rahatlarım yoksa tekrar urfaya gitmek zorundayım..
(140 puan)
Korkma o zaman bacım inşallah görünür bekle rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
(9 puan)
İnşallah canım inşallah Amin Rabbim dualarımızı geri çevirmesin sağ salim bebeğime kavuşayım..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
0 oy
14 cevap 254 göst.
11 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fvziye (6 puan) sordu
0 oy
5 cevap 192 göst.
0 oy
15 cevap 337 göst.

649,220 soru

3,420,414 cevap

4,251,845 yorum

183,489 üye

...