0 oy
119 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (48 puan)
Kızlar daha önceden yazmıştım yogun kanamalarım oldu diye.. Dün doktora gittim baktım bebek düşmemiş fakat 2 hafta içinde çok az büyümüş Cook küçük diyor. Kalp atışı zaten duymadık.  Bir hafta sonra tekrar rndv. Verdi. Eger hala az büyüduyse yada aynı duruyorsa ilaçla dusurcekler. Ama  tam terside olabilir büyümüş ve kalp atışlarını da duyabiliriz, ama kendiliğinden düşebilir dedi.. anlicaniz yine bekliyorum.. 
Gebelik haftası 6

2 Cevap

0 oy
(928 puan)
Aynı duruyorsa zaten muhtemel kalbi durmuş olacaktır canım. Ama neden az gelişmişse düşürtecek ya da sen bunu kabul edecek misin ? 
(48 puan)
Aynen,,, yani zaten kalbi durmussa elimden bisey gelmezdi. 1 hafta zaman verdi bekleyelim dedi...
-Reklam-
0 oy
(571 puan)
canim ya daha cok kucuk haftasi nasil hemen büyüsünki zaman lazim kalp atisini ve embriyoyu 7.8 haftadada goren duyan var bekleyin sende bol kasar sut muz ye yogurt tuket destekle bebisini insallah sag salim kucagina alirsin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun arkadasim 
(48 puan)
Atladığım bisey var ama.. 2 hafta önce yogun kanamam olduğunda kan vermiştim deger 3 bin kusurdur, pazartesi tekrar kan verdim değer 7 bin küsür olmuş,, normalde 2 günde artması gerekiyor ya benimki 2 haftada yani çok az artmış,, doktor baktığında ondan dedi cok az büyümüş diye.
(48 puan)
Şimdide kanamam kesildi kahverengi akıntıya döndü kasiklarimda değişik adet gibi sancılar oluyor belimde çok ağrıyor, bunlarda zaten düşük belirtileri..
(48 puan)
Amin canım tabi herseyin hayırlısı bakalım bekleyip gorcez

İlgili bir soru bulunamadı

650,928 soru

3,426,953 cevap

4,259,436 yorum

183,975 üye

...