0 oy
297 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (535 puan)
22 haftalık hamileyim artık dikkat ediyorum nasıl yattığıma bebekde hareketlendi ve ne tarafta olduğunu anlıyorum bazen ama sürekli bir tarafa yatmak rahatsız ediyor doktorlar sol tarafa yatın diyor ama bir süre sonra sol tarafım ağrıyor sağa dönüyorum sonrada uyanıyorum psikolojik olarak birşey olacakmış gibi hissediyorum düz yatıyorum acaba bebeğe kan gidiyor mu diye endişe ediyorum ne yapıcam ben gece uykularım kaç defa bölünüyor bu yüzden.
Gebelik haftası 22

9 Cevap

+2 oy
(146 puan)
Sol sağ farketmez yüzüstü olmadigi sürece hepsi ayni.Zaten 30 haftadan sonra istesenizde rahat yatamicaksiniz :))
(535 puan)
Daha 8 haftası var bizimkinin o zamana kadar rahat uyumak istiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(117 puan)
Bende normalde çok deli yatan biriyim ama genelde soluma yatar uyurdum o yüzden zor olmadı bu dönemde de sola yatmak tabii dönüyorum bazen sağ da ya da sırt üstü uyanıyorum ama 19. Haftadayım ilerleyen dönemde bende zorlanabilirim. 
0 oy
(2,258 puan)
Valla 21.haftadayim yuz ustu bile yatiyorum ne şekilde rahat ediyorsam o şekilde yatiyorum karnim beni rahatsiz etmedi surece yatış pozisyonunda sorun yok diye düşünüyorum 
(64 puan)
Yüz üstü yatmayın sakıncalı, karına baskı oluyor
0 oy
(2,096 puan)
Gider gider sikinti yapma, her zaman ayni yone yatman mumkun degil zaten :)
(535 puan)
Evet :( her yerim ağrıyor şekilde uyanıyorum kaç gündür
0 oy
(928 puan)
Sadece solunuza yatacaksınız diye birşey yok canım. Ben sağıma da yattım sırt üstüde yattım.  Belli bir haftanızdan sonra zaten hem sırt üstü yatamıcaksınız hem de bebeğin olduğu tarafa yatamicaksınız.  Yani kendinizi kasmayın tabiyki sol tarafa yatmak iyi ama sürekli yatmanıx gerekmez yoksa 9 ay bitmez öyle 
0 oy
(150 puan)

İlk dört aya kadar istediğim her yöne yattım karnım çıkmaya başlayınca herşey değişti normalde hep sağıma yatan biriydim ama 5. Ayda asla yatamadım nefesim tıkandı tuhaf bir şekilde hep soluma yattım sürekli aynı yere yatmakta çok zor bazen sol tarafimin ağrısına uyanıyorum, zaten hangi pozisyonda rahat uyuyorsan bebekte o pozisyonda rahat oluyor bence. Şuan 35 haftalık oldum hiç bir şekilde uyuyamıyorum uyudun uyudun sonlara doğru sağı solu sırt üstü kalmıyor her türlü uykusuz kaliyorsun.:silly:

0 oy
(122 puan)
Daha haftan erken sıkma kendini yüz üstü yatma yeter sağa sola döne döne yat arada yanların agriyincada sırt üstü yatarsın hayırlı gelsin bebisin inşallah 
(535 puan)
Amin :)
0 oy
(1,624 puan)
Bacım sana tek bişey söyleyeyim nasıl rahatsın öyle uyu. Normalde ben soluma yatarım hep. 32. Haftamdayım hiç bir şekilde rahat yatamıyorum keşke yatabilsem uyuyabilsem sinir içindeyim darlanıyorum. Ve aşırı göbeğim falanda yok bak sen düşün. Doğum zamanı gelsin diye bakıyorum inan 2 saat uyuyayım ama tam uyuyayım istiyorum sürekli bilincim açık halde uyuyorum kafayı yemek üzereyim az kaldı :)))
(535 puan)
Az sabır az kalmış doğuma ama
 doğumdan sonrada uykusuz geceler bekliyor bizi :)
(1,624 puan)
Valla doğumdan sonraki uykusuzluğa tamamım ben evet çok zor bir süreç ama dediğim gibi 2 saatte olsa deliksiz uyumak istiyorum. Bana daha çok zaman varmış gibi geliyor :( ;)
(535 puan)
Sağlıkla doğar inşallah geçer o zamanlar da
(1,624 puan)
İnşallah kuzum hepimizin ki
0 oy
Ben sağa da yattım, sola da. Karnım çıkana kadar yüz üstü uyudum. 30. Haftada çıkmıştı yavaş yavaş o zamanlar sola yatıp uyuyordum uyandığımda ya sırt üstüyüm ya da yüz üstü. 

İlgili sorular

649,555 soru

3,421,764 cevap

4,253,501 yorum

183,584 üye

...